Samsung Galaxy S7 Edge: Εντυπωσιακά renders σε τρια διαφορετικά χρώματα

0
Βρισκόμαστε ακριβώς μια εβδομάδα πριν την επίσημη παρουσίαση των Samsung Galaxy S7 στο Unpacked Event στις 21 Φεβρουαρίου και εντυπωσιακά renders της συσκευής σε μαύρο, ασημί και χρυσό χρώμα έκαναν την εμφάνισή τους μέσω του γνωστού @evleaks. Τα renders δείχνουν τη συσκευή από μπροστινή και οπίσθια θέση και ήδη ακούγονται πολύ θετικές εντυπώσεις για το σχεδιασμό της συσκευής.

Όπως δείχνουν τα renders που ήρθαν στην επιφάνεια, το Galaxy S7 Edge φαίνεται εντυπωσιακό στις αποχρώσεις αυτές και μπορεί να φαίνεται όμοιο σε πολύ μεγάλο ποσοστό με το Galaxy S6 Edge αλλά φέτος οι διαφορές θα έχουν να κάνουν με το μέγεθος της συσκευής αφού το S7 Edge, εφόσον οι διαρροές αποδειχθούν αληθινές, θα διαθέτει οθόνη 5.5 ιντσών ενώ το Galaxy S7 θα βρίσκεται στις 5.1 ίντσες.

Διαφορές αναμένεται να έχουμε, όπως και πέρυσι, στις τιμές των δύο εκδόσεων μιας και το Galaxy S7 αναμένεται να ξεκινάει από τα 700 ευρώ ενώ το Galaxy S7 Edge από τα 800 ευρώ, και αναμένεται πάλι να έχουμε το ερώτημα για το αν αξίζει ένα τόσο μεγάλο ποσό για αυτά που προσφέρει η Samsung στις ναυαρχίδες του 2016 συγκριτικά με τον ανταγωνισμό.


S7 edge black 1

S7 edge silver 1

S7 edge gold 1




Πηγή



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
Δημοσίευση σχολίου (0)

buttons=(Accept !) days=(20)

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για καλύτερη φυλλομέτρηση. Δείτε...
Accept !
To Top