Samsung Galaxy Note 6: Ο κωδικός μοντέλου δείχνει κυκλοφορία Ευρώπη

0
Η επόμενη μεγάλη ανακοίνωση των Κορεατών είναι το Samsung Galaxy Note 6 και έχει ξεκινήσει να διαρρέει συχνά. Υπάρχουν αναφορές ότι μπορεί να ανακοινωθεί ακόμη και τον Ιούλιο με Android N, δηλαδή νωρίτερα από το Samsung Galaxy Note 5.

Μιας και μιλάμε για το Samsung Galaxy Note 5 να υπενθυμίσουμε ότι η Samsung δεν το κυκλοφόρησε Ευρώπη και ώθησε τους χρήστες προς το Samsung Galaxy S6 edge+. Αυτό ήταν κάτι που προφανώς δεν άρεσε σε πολλούς fans της σειράς Note στην Ευρώπη, αλλά με το επερχόμενο Samsung Galaxy Note 6, τα πράγματα μπορεί να είναι διαφορετικά.

Διέρρευσε η κωδική ονομασία Grace και η λίστα με τους αριθμούς μοντέλου, που υποδεικνύουν ότι το Galaxy Note 6 θα κυκλοφορήσει και Ευρώπη. Η δεξιά στήλη με μπλε γράμματα δείχνει το ευρωπαϊκό μοντέλο SM-N930FD_SWA_DX, όλες οι εκδόσεις του phablet έχουν τον ίδιο αριθμό SM-N930 και προστίθενται κάποια γράμματα. Χρησιμοποιώντας τον ίδιο αριθμό μοντέλου σημαίνει ότι μπορεί να γίνει πιο γρήγορη η διαδικασία της αναβάθμισης.

Όσο για τα τεχνικά χαρακτηριστικά, μέχρι στιγμής το Samsung Galaxy Note 6 έχει ακουστεί ότι θα έχει οθόνη 5.8 ιντσών, μνήμη RAM 6GB, κάμερα 12 Megapixel, αντοχή στο νερό και σκάνερ ίριδας. Βεβαίως, τίποτα απ όλα αυτά δεν είναι επιβεβαιωμένο.














Πηγή


Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ενημερωθείτε για ό,τι νέο.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
Δημοσίευση σχολίου (0)

buttons=(Accept !) days=(20)

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για καλύτερη φυλλομέτρηση. Δείτε...
Accept !
To Top