Αυτό το καλοκαίρι καλωσορίζουμε την Cortana στο Xbox!

0

 

Η βοηθός της Microsoft – Cortana θα τονίσει με την παρουσία της τις αλλαγές στο Windows 10 anniversary update που θα γίνoυν  στην κονσόλα Xbox!

Η Microsoft ανακοίνωσε πρόσφατα την πρώτη μεγάλη ενημέρωση για τα Windows 10 – γνωστό ως “anniversary update” . Και τώρα που το Xbox One είναι τεχνικά ένα Windows 10 μηχάνημα, θα πρέπει να πάρει κάποια νέα χαρακτηριστικά, πέραν της διασκέδασης.  

Πολλά από αυτά τα νέα χαρακτηριστικά έχουν σκοπό να κάνουν την κονσόλα περισσότερο φιλική προς τον χρήστη.

Η πιο αξιοσημείωτη προσθήκη είναι η πλήρης ένταξη της Cortana. Πλέον για να ενεργοποιήσετε την κονσόλα σας, θα πρέπει να πείτε “Hey Cortana, Xbox On.”. Όλες οι Xbox εντολές που προηγουμένως υποστηρίζονταν θα συνεχίσουν να λειτουργούν, αλλά θα πρέπει πρώτα να πείτε “hey Cortana” για να τραβήξετε την προσοχή της βοηθού σας και στη συνέχεια να αναφέρετε ό, τι θέλετε να κάνετε.

Μάλλον το πιο σημαντικό είναι το πώς η νοημοσύνη της Cortana χρησιμοποιείται στο παιχνίδι όταν χρησιμοποιείτε τις φωνητικές εντολές. Σε ένα demo που δοκιμάστηκε υπήρχε η δυνατότητα να αναφέρουμε “hey Cortana, I wanna play Killer Instinct.” . Η βοηθός ήταν αρκετά έξυπνη για να βρει μέσα στη βιβλιοθήκη όλα τα εγκατεστημένα παιχνίδια, και  η οποία περιείχε πολλούς τίτλους “Killer Instinct”, και στη ρώτησε ποιο επιθυμούσε ο χρήστης. Λέγοντας “the first one” ξεκίνησε τον πρώτο τίτλο στη λίστα.

Αυτό είναι μια σαφής βελτίωση σε σχέση με το παρόν σύστημα, το οποίο απαιτεί από εσάς να πείτε τον ακριβή τίτλο για να ξεκινήσετε το κατάλληλο παιχνίδι – κάτι που μπορεί να είναι και λίγο δύσκολο μερικές φορές. Το σύστημα είναι επίσης αρκετά έξυπνο  για να αναλύσει ομιλητικες φράσεις όπως “I wanna”. Είναι επίσης αρκετά έξυπνο για να σας αφήσει να αναφέρετε πολλές εντολές μαζί σε μια φράση. Μπορείτε να πείτε “hey Cortana, invite Terry to a party” και αυτόματα θα δημιουργήσει το party και θα στείλει την πρόσκληση – δύο ξεχωριστές εντολές που μπορεί να αναλύσει ως μία.

Πως σας φαίνεται η προσθήκη αυτή; Αναμένουμε την άποψή σας στα σχόλια παρακάτω! 

New-Game-Collection-ed Cortana

 


πηγη



Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ενημερωθείτε για ό,τι νέο.
Tags

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
Δημοσίευση σχολίου (0)

buttons=(Accept !) days=(20)

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για καλύτερη φυλλομέτρηση. Δείτε...
Accept !
To Top