Samsung Galaxy S8: Αναφορές για οθόνη 5.5 ιντσών 4K

0


Μπορεί το Samsung Galaxy S7 να μετρά περίπου 4 μήνες ζωής, όμως για τις φήμες και τις προβλέψεις δεν είναι ποτέ νωρίς για να ξεκινήσουν να μιλούν για τον διάδοχο. Στην συγκεκριμένη περίπτωση πρόκειται για το Samsung Galaxy S8.

Μπορεί βέβαια η Samsung να αποφασίσει να αλλάξει την ονομασία για λόγους marketing, όπως φαίνεται ότι θα κάνει στο Samsung Galaxy Note 6 μετονομάζοντάς το σε Samsung Galaxy Note 7. Όπως και να έχει εμείς θα το αποκαλέσουμε Samsung Galaxy S8.

Οι αναφορές της The Korea Herald, που επικαλούνται πληροφορίες από την UBI Research, λένε ότι το νέο Galaxy S8 μπορεί να φέρει μεγαλύτερη οθόνη 5.5 ιντσών με ανάλυση 4K. Το Samsung Galaxy S7 φορά οθόνη QHD 1440×2560 pixels και φανταζόμαστε ότι με γυμνό μάτι δεν θα είναι ιδιαίτερα αισθητή η διαφορά, όμως ο λόγος που θα κάνει η Samsung τη μετάβαση σε 2160×3840 panel, λέγεται ότι είναι το VR.

Η πρώτη που άφησε πίσω τον ανταγωνισμό ήταν η Sony με το Sony Xperia Z5 Premium στο οποίο έβαλε 4K οθόνη, που όμως τα περισσότερα τα δείχνει σε 1080p. Αν ισχύουν οι πληροφορίες, το ίδιο θεωρούμε ότι θα κάνει και η Samsung.

Ακόμη είναι πάρα πολύ νωρίς για να γνωρίζουμε με βεβαιότητα αν ισχύουν οι παραπάνω φήμες, όμως έχουν ενδιαφέρον για να δούμε προς τα που θα κινηθεί η Samsung. Εκτός από τις εσωτερικές αλλαγές, από την επόμενη ναυαρχίδα που θα ανακοινωθεί αρχές του 2017, περιμένουμε και αλλαγή στο design μιας και το Samsung Galaxy S7 κράτησε σε γενικές γραμμές τη σχεδιαστική γραμμή του Samsung Galaxy S6.




s8 render





Πηγή






Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ενημερωθείτε για ό,τι νέο.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
Δημοσίευση σχολίου (0)

buttons=(Accept !) days=(20)

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για καλύτερη φυλλομέτρηση. Δείτε...
Accept !
To Top