The Division: Έρχεται ταινία από την Ubisoft

0
Τον τελευταίο καιρό φαίνεται να υπάρχει μια ιδιαίτερη έξαρση στην παραγωγή ταινιών που είναι βασισμένες σε παιχνίδια. Καθώς αυτό συμβαίνει εδώ και καιρό, μετά την παραγωγική και παγκόσμια διαφημιστική καμπάνια της Blizzard για την ταινία Warcraft, φαίνεται πως τα πράγματα αρχίζουν και γίνονται πιο σοβαρά, και πολλές άλλες εταιρίες ακολουθούν το παράδειγμά της.

Λίγες βδομάδες μετά την κυκλοφορία του τρέιλερ για την ταινία Assassin’s Creed, η Ubisoft επιστρέφει στο κινηματογραφικό κόσμο, αλλά αυτή τη φορά το παιχνίδι που θα ακολουθήσει τη Χολιγουντιανή συνταγή, είναι το πρόσφατο The Division. Η ταινία για το τελευταίο παιχνίδι της σειράς του Tom Clancy, φημολογείται πως θα ξεπεράσει σε budget και το Assassin’s Creed, πράγμα που προκαλεί αίσθηση, διότι είχε ήδη φανεί πως η Ubisoft είχε δώσει όλη την προσοχή της σε αυτό. Ως ταινία, ακόμη και αν δεν είναι πλήρως βασισμένη στο The Division, η ιδέα μιας μετά-πανδημικής Νέας Υόρκης είναι ελκυστική, αν και όχι ιδιαιτέρως πρωτότυπη. Σύμφωνα με ένα άρθρο στο Variety, πρωταγωνιστής της ταινίας θα είναι μάλλον ο Jake Gyllenhaal, γνωστός ηθοποιός, ο οποίος θα έχει και τον ρόλο του παραγωγού.

Εν κατακλείδι, μία ταινία που αναμένεται να έχει τεράστιο budget και ισχυρό cast είναι σίγουρα πολλά υποσχόμενη. Επειδή όμως, δυστυχώς, σπάνια οι ταινίες που είναι βασισμένες σε παιχνίδια στέκονται στο ύψος των προσδοκιών, καλό είναι να ενθουσιαζόμαστε αλλά επιφυλακτικά, καθώς ακόμη και το Warcraft, το οποίο ενώ μέχρι νωρίτερα μέσα στο 2016 φαινόταν πως θα ήταν η ταινία που θα έσπαγε τον κανόνα και τα ταμεία, εν τέλει δείχνει να μην είναι τίποτα το σπουδαίο. Ελπίζουμε όμως, πως η ταινία του The Division, να μην απογοητεύσει τους φανς του παιχνιδιού και μέχρι η Ubisoft να κυκλοφορήσει περισσότερο υλικό πάνω σε αυτήν, Game On!



πηγη



Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ενημερωθείτε για ό,τι νέο.
Tags

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
Δημοσίευση σχολίου (0)

buttons=(Accept !) days=(20)

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για καλύτερη φυλλομέτρηση. Δείτε...
Accept !
To Top