Digital Universe #3 | Street Fighter V Tour – Recap

0
To Street Fighter V tour που πραγματοποιήθηκε κατά τη διάρκεια του Digital Universe 3, είχε τεράστια επιτυχία και αγαπήθηκε από όλους τους διαγωνιζομένους. Με το format να είναι Single Elimination, οι παίκτες είχαν μόνο μία ευκαιρία να προχωρήσουν και να φτάσουν στον τελικό, ο οποίος ήταν Best of 5 μαζί με τον μικρό τελικό, σε αντίθεση με όλους τους υπόλοιπους αγώνες που ήταν Best of 3.

Από το τουρνουά δεν έλειπαν οι εκπλήξεις. Με τα παιχνίδια να είναι αναβαθμισμένα στην τελευταία έκδοση και μόλις μια μέρα πριν να έχει γίνει το update του Urien, είχαμε την ευκαιρία να τον δούμε λίγο καλύτερα σε ένα live performance. Δεν αποτελούσε όμως αυτό την έκπληξη, αλλά το μυστικό που γνώριζε ο Σταύρος Δημητριάδης, το οποίο έδινε στον Urien το «ιδιαίτερο» κλασσικό κοστούμι του από το Street Fighter 3. Χωρίς πολλά πολλά, αυτό άφησε τη μισή αίθουσα με ανοιχτό το στόμα. O Σταύρος τερμάτισε στην τέταρτη θέση, χάνοντας από τον Μάριο Μπιτσικόκο στο μικρό τελικό.

Φτάνοντας στον τελικό, είδαμε τους διαγωνιζόμενους Βλάσση Παπαδημητρίου και Γιάννη Νάστα να αντιμετωπίζουν ο ένας τον άλλον, με τον Ken του πρώτου να υπερτερεί απέναντι στο Zangief του δευτέρου. Ήταν ένας τελικός που μάζεψε όλα τα βλέμματα πάνω του, δείχνοντας γιατί η Ελλάδα έχει μερικούς από τους καλύτερους παίκτες στη σκηνή των Fighting Games.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε τους νικητές του τουρνουά:

4.Σταύρος Δημητριάδης
3.Μάριος Μπιτσικόκος
2.Γιάννης Νάστας
1.Βλάσσης Παπαδημητρίου




πηγη



Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ενημερωθείτε για ό,τι νέο.
Tags

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
Δημοσίευση σχολίου (0)

buttons=(Accept !) days=(20)

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για καλύτερη φυλλομέτρηση. Δείτε...
Accept !
To Top