iPad Pro 9.7″: Με μνήμη RAM 2GB όπως το iPhone SE

0


Η Apple ανακοίνωσε μαζί με το iPhone SE και το iPad Pro με οθόνη 9.7 ιντσών, το οποίο θεωρήθηκε ότι θα είναι η μικρότερη έκδοση του 12.9 ιντσών iPad Pro. Ωστόσο, εκτός από την οθόνη η Apple έχει «συρρικνώσει» κι άλλα χαρακτηριστικά.

Το iPad Pro 9.7 ιντσών φορά Apple A9X chipset όπως το 12.9ιντσο iPad Pro, αλλά έχει χαμηλότερη ταχύτητα από τον μεγάλο αδερφό.

Ωστόσο, αυτή δεν είναι η μόνη διαφορά τους. Το μικρό iPad έχει τη μισή μνήμη RAM (2GB) από εκείνη που έχει το 12.9″ iPad Pro, κάτι που σημαίνει ότι η Apple έβαλε την ίδια μνήμη RAM με το iPhone SE. Επίσης να θυμίσουμε ότι και το iPad Air 2 έχει την ίδια RAM.

Όσοι θέλουν να επιλέξουν μεταξύ του 9.7ιντσου και 12.9ιντσου iPad Pro, να πούμε ότι η μεγαλύτερη έκδοση έχει πιο γρήγορη USB 3 Lightning θύρα για φόρτιση και συγχρονισμό. Όμως, το μικρό iPad Pro έχει καλύτερη κάμερα 12 Megapixel iSight, ενώ η Apple ανανέωσε την οθόνη με τεχνολογία True Tone, που προσαρμόζει τα χρώματα ανάλογα με το περιβάλλον του χρήστη.

Όσο για τις τιμές, το μοντέλο με οθόνη 9.7 ιντσών ξεκινά από 599 δολ. για ενσωματωμένη μνήμη 32GB, ενώ το iPad Pro με οθόνη 12.9 ιντσών έχει τιμή 799 δολ. (32GB). Οι προ-παραγγελίες του iPad Pro 9.7″ ξεκινούν 24 Μαρτίου και αναμένεται στην αγορά από 31 Μαρτίου.












Πηγή






Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ενημερωθείτε για ό,τι νέο.
Tags

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
Δημοσίευση σχολίου (0)

buttons=(Accept !) days=(20)

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για καλύτερη φυλλομέτρηση. Δείτε...
Accept !
To Top