LG G5: Promo video επιβεβαιώνει κυκλοφορία 1η Απριλίου

0


Ανακοινώθηκε μαζί με τα Samsung Galaxy S7 και Samsung Galaxy S7 edge, αλλά οι Κορεάτες αποφάσισαν να μην βγουν στην αγορά μαζί με τις ναυαρχίδες της Samsung. Έτσι το LG G5 ετοιμάζεται να κάνει το δικό του ντεμπούτο στην αγορά.

Διάφορα καταστήματα σε ΗΠΑ και Μ. Βρετανία έχουν ξεκινήσει να δέχονται προ-παραγγελίες για το LG G5, όμως η ίδια η LG έρχεται μέσα από promo video να επιβεβαιώσει ότι το G5 θα βγει στην αγορά από 1η Απριλίου.

Πρόκειται για πολύ μικρό video, το οποίο προφανώς είναι το πρώτο από τα πολλά που θα ακολουθήσουν για να προωθήσει η LG την ναυαρχίδα της και φυσικά δεν θα μπορούσε να μην τονίσει το modular design. Όταν ανακοινώθηκε στην MWC 2016, το LG G5 περιγράφτηκε ως «η επανεφεύρεση του Android smartphone».





Το LG G5 έρχεται με αρθρωτό design, οθόνη 5.3 ιντσών QHD, dual-camera 16 και 8 Megapixel, εμπρόσθια κάμερα 8 Megapixel, επεξεργαστή Snapdragon 820, μνήμη RAM 4GB. Η ενσωματωμένη μνήμη είναι 32GB με δυνατότητα επέκτασης, η μπαταρία 2800mAh (αποσπώμενη) και τρέχει Android 6.0.1 Marshmallow.

Όσο για την τιμή του, στο Amazon UK έχει εμφανιστεί στα 684 ευρώ.



LG G5 revealed



Πηγη



Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ενημερωθείτε για ό,τι νέο.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
Δημοσίευση σχολίου (0)

buttons=(Accept !) days=(20)

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για καλύτερη φυλλομέτρηση. Δείτε...
Accept !
To Top