Asus GX800: Το ισχυρότερο gaming laptop στον κόσμο έρχεται με υδρόψυξη

0




Ανανέωση παντού για την Asus και έτσι πριν λίγο ανακοίνωσε τον αντικαταστάτη του πολύ καλού GX700, το νέο GX800, το οποίο σύμφωνα με την εταιρεία είναι το πρώτο gaming laptop στον κόσμο με υδρόψυξη.


Το νέο Asus GX800 έρχεται με την τελευταία Nvidia SLI GPU και διατίθεται με επεξεργαστές Intel K-series προσφέροντας απόδοση αντίστοιχη ενός desktop συστήματος, οπότε σύμφωνα με την Asus είναι το ισχυρότερο gaming laptop στον κόσμο.

Για να επιτύχει απροβλημάτιστη λειτουργία η Asus διαθέτει το GX800 με δύο τροφοδοτικά των 330W ενώ προσφέρει ακόμα και docking station για το laptop το οποίο είναι επίσης υδρόψυκτο με στόχο το overclocking τόσο της CPU, όσο όμως και των GPU αλλά και των DIMM της μνήμης RAM.

Το Asus GX800 έρχεται με φωτιζόμενο μηχανικό πληκτρολόγιο πολλών χρωμάτων το οποίο ονομάζεται MechTAG από το Mechanical Tactile Advanced Gaming και ενσωματώνει τεχνολογία anti-ghosting σε όλο του το μήκος η οποία μειώνει τα πλήκτρα που δεν πατήθηκαν κατά την πληκτρολόγηση, κάτι που στην πράξη θα δείξει την αποτελεσματικότητα του.


Asus GX800




Πηγή




Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ενημερωθείτε για ό,τι νέο.
Tags

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
Δημοσίευση σχολίου (0)

buttons=(Accept !) days=(20)

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για καλύτερη φυλλομέτρηση. Δείτε...
Accept !
To Top