Apple Watch: Αναφορές ότι developers χάνουν το ενδιαφέρον τους

0




Το Apple Watch είναι το πρώτο wearable της Apple, με το οποίο η ίδια αλλά και άλλοι κατασκευαστές ήλπιζαν να δώσει μια ώθηση στην συγκεκριμένη αγορά, που δεν έχει καταφέρει ακόμη να πείσει μεγάλο κομμάτι χρηστών.


Παρά το γεγονός ότι η Apple κατάφερε να πάρει μεγάλο μερίδιο της αγοράς, οι πληροφορίες θέλουν τους developers να χάνουν το ενδιαφέρον τους για το Apple Watch. Αναφέρεται ότι οι developers δεν έχουν πειστεί ότι αξίζει να ξοδεύουν τον χρόνο τους για την δημιουργία apps για το smartwatch της Apple.

Σύμφωνα με το Business Insider, πολύ λίγα apps έρχονται στο Apple Watch εβδομαδιαίως σε σύγκριση με τα αντίστοιχα για το iOS. Πιο συγκεκριμένα, αναφέρεται ότι για κάθε 1000 νέα iOS apps έρχεται ένα 1 Watch app.

Στην αύξηση του ενδιαφέροντος μπορεί να βοηθήσει η Apple δίνοντας μεγαλύτερη ανεξαρτησία στις εφαρμογές του Apple Watch. Ίσως στο Worldwide Developers Conference 2016, που θα πραγματοποιηθεί τον επόμενο μήνα, η Apple ανακοινώσει ότι τα Apple Watch apps θα μπορούν να τρέχουν ανεξάρτητα από το iPhone.




apple-watch-03-570






Πηγή





Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ενημερωθείτε για ό,τι νέο.
Tags

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
Δημοσίευση σχολίου (0)

buttons=(Accept !) days=(20)

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για καλύτερη φυλλομέτρηση. Δείτε...
Accept !
To Top