Huawei Fit: Το νέο fitness tracker μοιάζει με smartwatch

0
H Huawei ανακοίνωσε το νέο της fitness tracker ονόματι Huawei Fit. Πρόκειται για fitness tracker που μοιάζει με smartwatch, έχει στρογγυλή πρόσοψη και always-on, μονόχρωμη οθόνη αφής. Μετρά τα βήματα και παρακολουθεί την ποιότητα ύπνου.

Επιπλέον, το Huawei Fit παρακολουθεί διαρκώς τους καρδιακούς παλμούς και είναι διαθέσιμο στα 129 δολάρια (Best Buy, Amazon). Εμφανισιακά το Fit μοιάζει πολύ με το περσινό Pebble Time Round. Κυκλοφορεί σε ασημί ή γκρι με μαύρο, πορτοκαλί ή μπλε λουράκι.

Το Huawei Fit μπορεί να αντιληφθεί αυτόματα όταν περπατάς, όταν τρέχεις ή κοιμάσαι και ξεκινά να μετρά βήματα, απόσταση, θερμίδες που καίγονται και την διάρκεια του ύπνου. Διαθέτει standalone GPS, αλλά συγχρονίζεται με το Huawei Wear app σε Android ή iOS.

Οι αισθητήρες παρακολούθησης καρδιακών παλμών έχουν δεχτεί έντονη κριτική τελευταία για το πόσο ακριβείς είναι, αλλά η Huawei επισημαίνει ότι το Fit είναι πολύ ακριβές χάρη στην «υψηλή ισχύ σήματος. Ο χρήστης μπορεί να μετρά manualy τους καρδιακούς παλμούς του ή να αφήσει το Fit να το κάνει αυτόματα.

Το Huawei Fit διαθέτει σύστημα ειδοποιήσεων για κλήσεις και μηνύματα, ενώ σύμφωνα με την Huawei η μπαταρία διαρκεί 6 μέρες με κανονική χρήση. Σε standby φτάνει τις 30 μέρες. Για να φορτίσει πλήρως η μπαταρία χρειάζεται λιγότερο από δυο ώρες.


huawei fit


huawei fit





Πηγή






Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ενημερωθείτε για ό,τι νέο.
Tags

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
Δημοσίευση σχολίου (0)

buttons=(Accept !) days=(20)

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για καλύτερη φυλλομέτρηση. Δείτε...
Accept !
To Top