SPUD: Η 24 ιντσών οθόνη που χωράει στην τσάντα [video]

0
Εάν ανήκετε σε αυτούς που ταξιδεύουν συχνά, τότε θα χρησιμοποιείτε επίσης συχνά το laptop σας. Για όσους έχουν συνηθίσει στο γραφείο ή στο σπίτι να έχουν μεγάλη οθόνη, τότε αυτή του λάπτοπ ίσως μοιάζει μικρή και όχι τόσο βολική.

Πως θα σας φαινόταν να είχατε τη δυνατότητα να πάρετε μαζί στην βαλίτσα ή την τσάντα σας μια οθόνη 24 ιντσών; Αυτό οραματίζονται να κάνουν οι δημιουργοί του SPUD μέσα από ένα KickStarter project.

Η οθόνη ονομάζεται Spontaneous Pop-up Display (SPUD), πρόκειται ουσιαστικά για μια 24″ οθόνη που μπορεί να μαζευτεί και να μπει στην τσάντα σου και όποτε θελήσεις την ανοίγεις σαν ομπρέλα. Επομένως όποτε χρειαστείς μια μεγαλύτερη οθόνη, την έχεις πάντα μαζί σου.

Οι δημιουργοί της SPUD αναφέρουν ότι χρησιμοποιεί custom οπτικά σε συνδυασμό με την τελευταία DLP τεχνολογία προκειμένου να δώσει την καθαρή και φωτεινή εικόνα που θέλεις. Με την χρήση HDMI καλωδίου ή ασύρματου αντάπτορα, το SPUD μπορεί να συνδεθεί σε κινητό, tablet ή laptop.

Ωστόσο, υπάρχουν και μειονεκτήματα. Αν θέλεις μια φορητή οθόνη για να την παίρνεις παντού, τότε θα πρέπει να θυσιάσεις την ανάλυση. Η ανάλυση της SPUD είναι στα 720p. Επιπλέον, μπορεί να διπλώνει τόσο ώστε να μεταφερθεί εύκολα, όμως όταν ανοίγει είναι αρκετά ογκώδης.

Όπως και να έχει όμως, πρόκειται για μια αρκετά καλή ιδέα. Η καμπάνια είναι διαθέσιμη στο KickStarter όπου ζητά 33.000 δολάρια, έχει καταφέρει να μαζέψει 194.298 δολάρια και απομένουν 43 μέρες μέχρι να λήξει.

Δείτε το video:

 

spud

spud





Πηγή




Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ενημερωθείτε για ό,τι νέο.
Tags

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
Δημοσίευση σχολίου (0)

buttons=(Accept !) days=(20)

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για καλύτερη φυλλομέτρηση. Δείτε...
Accept !
To Top