Ινδία: Μισθολογικές αυξήσεις... μόλις 10% το 2013

0

Ινδία: Μισθολογικές αυξήσεις... μόλις 10% το 2013

“Μόνο” κατά 10,3% θα αυξηθεί φέτος ο μέσος μισθός στην Ινδία, καθώς ο ρυθμός ανάπτυξης της οικονομίας της χώρας είναι ο βραδύτερος των τελευταίων δέκα ετών, σύμφωνα με τις προβλέψεις του ανεξάρτητου ομίλου Aeon Hewitt, που ειδικεύεται σε θέματα ανθρωπίνων πόρων.
Στην Ινδία, σύμφωνα με τα στοιχεία του ομίλου Aeon Hewitt, οι ετήσιες αυξήσεις στους μισθούς κυμαίνονταν περί το 15% πριν γενικευθεί η οικονομική κρίση διεθνώς το 2008, ενώ προηγουμένως η ινδική οικονομία κατέγραφε σταθερά ετήσια ανάπτυξη, με ρυθμό που έφτανε το 10% του ΑΕΠ της.
Κατά την σχετική μελέτη της Aeon Hewitt, στην γειτονική Κίνα, τον άλλο οικονομικό γίγαντα της Ασίας, θα δοθούν φέτος μισθολογικές αυξήσεις 9,3%. Σε Φιλιππίνες και Μαλαισία οι μισθολογικές αυξήσεις φέτος θα είναι 7,2%, ενώ στο Χονγκ Κονγκ θα συμπιεστούν στο 4,8%. Εξάλλου, στην Αυστραλία δε θα ξεπεράσουν το 4,2% εν σχέσει με πέρυσι, ενώ εκτιμάται ότι θα φθάσουν στο 4,7% στη Σιγκαπούρη.
Ουραγός θα είναι η Ιαπωνία, όπου το ύψος των φετινών μισθολογικών αυξήσεων θα είναι 2,4%, πάντοτε σύμφωνα με την Aeon Hewitt.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
Δημοσίευση σχολίου (0)

buttons=(Accept !) days=(20)

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για καλύτερη φυλλομέτρηση. Δείτε...
Accept !
To Top