Έρχονται φυλακίσεις για εκδόσεις μαϊμού συντάξεων

0

fylakiΜια σειρά αυστηρών ρυθμίσεων περιλαμβάνει νομοσχέδιο – σκούπα του υπουργείου Εργασίας το οποίο αναμένει την έγκριση του πρωθυπουργού ώστε να κατατεθεί στη Βουλή την ερχόμενη εβδομάδα.
Πιο συγκεκριμένα με τον κίνδυνο δωδεκάμηνης φυλάκισης θα βρίσκονται αντιμέτωποι εφεξής όσοι δημόσιοι υπάλληλοι συλλαμβάνονται να χορηγούν παρανόμως συνταξιοδοτικές παροχές ζημιώνοντας οικονομικά τα Ταμεία, ενώ όσοι υποπέσουν στο ίδιο αδίκημα από αμέλεια θα τίθενται σε υποχρεωτική 12μηνη παύση όπως αναφέρει ο Ελεύθερος Τύπος.
Πάντως είτε έτσι είτε αλλιώς το κράτος θα αξιώνει τα χαμένα από τους εν λόγω υπαλλήλους ενώ τον κίνδυνο ποινών θα αντιμετωπίζουν και οι πολίτες που καθυστερούν να δηλώσουν ληξιαρχικές μεταβολές στην οικογένειά τους, πχ. γάμο, γέννηση, διαζύγιο και θάνατο ή αυτοί που θα αποδειχθεί ότι εξακολουθούν να λαμβάνουν παροχές που πλέον δεν δικαιούνται.
Στην περίπτωση της καθυστέρησης θα υποχρεώνονται σε πρόστιμο από 100 έως 300 ευρώ (για καθυστέρηση ενός ή τριών μηνών αντίστοιχα).
Επιπρόσθετα οι εργοδότες που θα συλληφθούν να απασχολούν δηλωμένους ανέργους θα πληρώνουν 5.000 ευρώ πρόστιμο ανά άτομο.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
Δημοσίευση σχολίου (0)

buttons=(Accept !) days=(20)

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για καλύτερη φυλλομέτρηση. Δείτε...
Accept !
To Top