Ο ταχύτερος desktop εκτυπωτής στον κόσμο από την ΗΡ

0
Η HP ανακοίνωσε το παγκόσμιο λανσάρισμα του νέου HP Officejet Pro X, του ταχύτερου desktop εκτυπωτή στον κόσμο, σύμφωνα με το Guinness World Records.

Σχεδιασμένος για να καλύψει τις ιδιαίτερα απαιτητικές ανάγκες των μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων, ο HP Officejet Pro X φέρνει την επανάσταση στην επαγγελματική εκτύπωση αυξάνοντας την παραγωγικότητα, μειώνοντας το κόστος και προωθώντας την αξία της τεχνολογίας inkjet στον χώρο εργασίας.

Βασισμένος στην τεχνολογία HP PageWide — την inkjet πλατφόρμα επόμενης γενιάς που έχει αναπτύξει η εταιρεία – ο HP Officejet Pro X Series τυπώνει μέχρι 70 σελίδες ανά λεπτό σε υψηλή επαγγελματική ποιότητα, καθιστώντας τον ως τον ταχύτερο desktop εκτυπωτή σύμφωνα με το Guinness World Records.

Οι έγχρωμοι εκτυπωτές HP Officejet Pro X Series και οι MFPs επιτυγχάνουν διπλάσια ταχύτητα και μειωμένο κόστος εκτύπωσης κατά το ήμισυ, συγκριτικά με εκτυπωτές laser.

Η τεχνολογία HP PageWide επιτρέπει με μια κίνηση την εκτύπωση τεσσάρων χρωμάτων με αυθεντικά ΗΡ δοχεία μελάνης και τεχνολογία pigment σε ένα κινούμενο φύλλο χαρτιού. Καθώς το χαρτί κινείται, η κεφαλή εκτύπωσης παραμένει σταθερή, επιτρέποντας στον HP Officejet Pro X Series να εκτυπώνει γρήγορα και αθόρυβα. Ο δίσκος χαρτιού με στάνταρ χωρητικότητα 500 σελίδων επιτρέπει στις μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις να εξοικονομούν ακόμα περισσότερο χρόνο με λιγότερες διακοπές στην εκτύπωση.

Ο HP Officejet Pro X που έχει διακριθεί με ENERGY STAR διαθέτει λειτουργίες εξοικονόμησης ενέργειας και απορριμμάτων, καθώς και υψηλής ποιότητας ανταλλακτικά, στο πλαίσιο της δέσμευσης της ΗΡ για συνεχή βελτίωση της βιωσιμότητας στον τομέα της εκτύπωσης στον χώρο εργασίας.

Τα δοχεία μελάνης HP 970 και 971 διαθέτουν μελάνια τεχνολογίας pigment μεγάλης διάρκειας, που στεγνώνουν γρήγορα και προσφέρουν υψηλή αντοχή, επαγγελματική ποιότητα εκτύπωσης, καθώς και βελτιωμένη μίξη χρωμάτων και εναλλαγή σελίδων για μεγαλύτερη ταχύτητα εκτύπωσης.

Ο HP Officejet Pro X καταναλώνει έως και 50% λιγότερη ενέργεια, ενώ τα δοχεία μελάνης HP 970 και 971 παράγουν έως και 50% λιγότερα απορρίμματα συσκευασίας σε σύγκριση με τους laser, προσφέροντας ασύγκριτη ποιότητα. Η αυτόματη λειτουργία εκτύπωσης διπλής όψης σε κάθε μοντέλο αποτελεί έναν ακόμα τρόπο εξοικονόμησης χαρτιού.

Γιορτάζοντας 25 χρόνια HP Inkjet Εκτυπωτών
Τον Φεβρουάριο του 1988 η HP λάνσαρε τον HP Deskjet, τον πρώτο παγκοσμίως inkjet εκτυπωτή μονής σελίδας στον κόσμο. Με αρχική τιμή $995, ο πρώτος HP Deskjet διέθετε μέση ταχύτητα εκτύπωσης 2 σελίδων το λεπτό. Σήμερα, τα προϊόντα inkjet της HP έχουν μετεξελιχθεί σε υψηλής ταχύτητας και χαμηλού βάρους εκτυπωτές, με διάφορες επιμέρους λειτουργίες, όπως ασύρματη σύνδεση δικτύου, υπηρεσίες cloud και λύσεις διαχείρισης για επιχειρήσεις.

Ο HP Officejet Pro X Series αναμένεται να είναι διαθέσιμος στην αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου προς το τέλος του 2013. Η τιμή του βασικού μοντέλου αναμένεται να ξεκινά από €399 και του MFP από €599.
Tags

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
Δημοσίευση σχολίου (0)

buttons=(Accept !) days=(20)

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για καλύτερη φυλλομέτρηση. Δείτε...
Accept !
To Top