Νέα σειρά τετραπύρηνων tablets από την Archos

0

Νέα σειρά τετραπύρηνων tablets από την Archos

Μετά την παρουσίαση της σειράς Titanium στην διεθνή έκθεση CES 2013, η Archos ανακοίνωσε επίσημα και την κυκλοφορία της νέας σειράς Platinum. Πρόκειται για τρία τετραπύρηνα tablets, που θα καλύψουν τις ανάγκες της αγοράς σε όλα τα μεγέθη.
Ο μικρότερος εκπρόσωπος θα ονομάζεται Archos 80 Platinum και θα διαθέτει οθόνη IPS 8.0 ιντσών με ανάλυση 1024 x 768, τετραπύρηνο επεξεργαστή με χρονισμό στα 1,2GHz, 2GB μνήμης RAM, 8GB αποθηκευτικού χώρου με δυνατότητα επέκτασης microSD, κάμερα 2megapixel και λειτουργικό σύστημα Android 4.1 Jelly Bean. Η τιμή του αναμένεται να είναι στα 199 ευρώ, με την κυκλοφορία του να είναι προγραμματισμένη για τα τέλη του μήνα.
Το Archos 97 Platinum HD, θα κυκλοφορήσει επίσης μέσα στο Φεβρουάριο και θα είναι εξοπλισμένο με οθόνη IPS 11,6 ιντσών με ανάλυση 2048 x 1536, τετραπύρηνο επεξεργαστή με χρονισμό στα 1,2GHz, 2GB μνήμης RAM, 8GB αποθηκευτικού χώρου με δυνατότητα επέκτασης, κάμερα επίσης 2megapixel και λειτουργικό το Android 4.1 jelly Bean.
Τέλος, το Archos 116 Platinum θα είναι το μεγαλύτερο σε διαστάσεις αφού η οθόνη του θα φτάνει τις 11,6 ίντσες, ενώ στα υπόλοιπα χαρακτηριστικά δε διαφέρει από τ προηγούμενα δύο. Η κυκλοφορία του αναμένεται για τον ερχόμενο Απρίλιο με την τιμή του να ανεβαίνει στα 349 ευρώ.
Tags

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
Δημοσίευση σχολίου (0)

buttons=(Accept !) days=(20)

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για καλύτερη φυλλομέτρηση. Δείτε...
Accept !
To Top