Dead Rising 3: Operation Broken Eagle

0
Κυκλοφορεί σύντομα το πρώτο από τα τέσσερα DLC.
Σήμερα δόθηκαν περισσότερες πληροφορίες για το πρώτο πακέτο περιεχομένου, μέσα από το προσωπικό blog του Larry "Major Nelson" Hryb.

Το Operation Broken Eagle είναι το πρώτο DLC του Dead Rising 3 που κυκλοφορεί αποκλειστικά για το Xbox One. Θα αναλάβετε τον ρόλο ενός Spec Ops Commander με το όνομα Adam Kane, ο οποίος θα έχει πρόσβαση σε καινούρια όπλα και custom οχήματα, ενώ θα έχει στη διάθεσή του και μια ομάδα στρατιωτών. Καθένα από τα τέσσερα DLC θα έχει διαφορετικούς πρωταγωνιστές και η ιστορία θα λαμβάνει χώρα παράλληλα με το βασικό σενάριο του παιχνιδιού. Επίσης, κάθε "επεισόδιο" θα περιέχει καινούρια όπλα, οχήματα, side missions και achievements. Ταυτόχρονα, γνωστοποιήθηκε ότι έγινε διαθέσιμο το demo του Dead Rising 3 στο Xbox Live, στο οποίο θα βρείτε το Ultimate Grim Reaper super weapon.


Όπως σας είχαμε ενημερώσει σε προηγούμενο άρθρο, τα υπόλοιπα τρία DLC θα έχουν τίτλο Fallen Angel, Chaos Rising και The Last Angel, ενώ θα υπάρχει και ένα Season Pass στην τιμή των €30, με το οποίο μπορείτε να αποκτήσετε τα τέσσερα παραπάνω DLC και ένα Tribute Pack με επιπλέον αντικείμενα. Κάθε add-on pack θα κοστίζει €10, αν τα αγοράσετε ξεχωριστά. Να σας θυμίσουμε ότι με την ολοκλήρωση του Dead Rising 3, θα ξεκλειδώσετε το Mega Man costume, ενώ αν το τερματίσετε στο Nightmare Mode, θα αποκτήσετε το Mega Buster weapon του παραπάνω ήρωα.
Το Dead Rising 3 κυκλοφορεί ήδη αποκλειστικά για την κονσόλα όγδοης γενιάς της Microsoft.


πηγη
Tags

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
Δημοσίευση σχολίου (0)

buttons=(Accept !) days=(20)

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για καλύτερη φυλλομέτρηση. Δείτε...
Accept !
To Top