DotA 2: Ranked Matchmaking

0
Προστέθηκαν τα Ranked matches, ένα survival mode και ένας νέος ήρωας. [UPDATE]
Σύμφωνα με ανακοίνωση της Valve, θα έχετε την δυνατότητα να πάρετε μέρος σε Ranked αγώνες στο επόμενο major patch.

Το Matchmaking Rating (MMR) του κάθε παίκτη υπολογίζεται και χρησιμοποιείται από την μηχανή του DotA 2 για να σχηματιστούν balanced αγώνες. Μέχρι τώρα όμως το rating αυτό δεν ήταν ορατό σε κανέναν, παρά μόνο στο matchmaking system του παιχνιδιού. Αυτό θα αλλάξει με την προσθήκη του Ranked Matchmaking Mode, όπου όχι μόνο θα είναι ορατό σε εσάς και τους φίλους σας το MMR (το αντίστοιχο ELO του League of Legends), αλλά θα έχετε και την ευκαιρία να αγωνιστείτε σε ένα πιο ανταγωνιστικό περιβάλλον μέσω των Ranked Matches.

Το mode αυτό θα ξεκλειδώνεται σε όσους ξεπεράσουν τους 150 αγώνες και θα έχει τους δικούς του περιορισμούς και κανόνες. Για παράδειγμα, αν μπείτε σε queue με party, πρέπει όλα τα μέλη του να έχουν ξεκλειδώσει το Ranked Matchmaking, ενώ τα modes που θα είναι διαθέσιμα αρχικά θα είναι τα All Pick, Captain Mode και Captains Draft. Επίσης οι Coaches που μπορούν να συμβουλεύουν τους παίκτες δεν επιτρέπονται. Τέλος, το Ranked matchmaking MMR δε θα επηρεάζει το normal matchmaking MMR και το αντίστροφο. Μπορείτε να διαβάσετε αναλυτικά πώς λειτουργεί το matchmaking του DotA 2 στο επίσημο blog του παιχνιδιού.

Σύντομα θα ξεκινήσει και το Frostivus, το χριστουγεννιάτικο event του DotA 2 όπου θα μπορείτε μεταξύ άλλων να στείλετε διάφορα δώρα στους φίλους σας. Περισσότερες πληροφορίες για το συγκεκριμένο θα δοθούν σύντομα.

[UPDATE 14/12/13] Το patch 6.79c ενσωματώθηκε στους live servers. Ανάμεσα στις προσθήκες είναι το Ranked Matchmaking, ένα νέο co-op mode και ένας καινούριος ήρωας. Στο Wraith-Night, όπως είναι το όνομά του, καλείστε να αμυνθείτε ενάντια σε κύματα εχθρών και να προστατέψετε τον Skeleton King, ο οποίος επιστρέφει ως Wraith King. Το mode αυτό παίζεται όπως περίπου τα Hero Siege custom maps του Warcraft III. Επιλέγετε έναν από τους διαθέσιμους ήρωες (περισσότεροι θα προστεθούν στο μέλλον) και σκοτώνετε ορδές από εχθρούς κερδίζοντας gold για να αγοράσετε αντικείμενα. Τα skills των ηρώων έχουν υποστεί κάποιες αλλαγές, ώστε να είναι πιο χρήσιμα στο co-op περιβάλλον του Wraith-Night.

Επίσης, το update φέρνει και μια νέα ηρωίδα στο ρόστερ του DotA 2, την Legion Commander που την γνωρίσατε για πρώτη φορά στο αυθεντικό DotA mod. Όπως σε κάθε patch, έτσι κι εδώ υπάρχουν και διάφορες άλλες αλλαγές που αφορούν το balancing του παιχνιδιού, ενώ έχουν διορθωθεί διάφορα bugs. Μπορείτε να διαβάσετε αναλυτικά τα patch notes, κάνοντας κλικ εδώ.



πηγη
Tags

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
Δημοσίευση σχολίου (0)

buttons=(Accept !) days=(20)

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για καλύτερη φυλλομέτρηση. Δείτε...
Accept !
To Top