ASUS Transformer Book Duet TD300

0
Έξι μήνες μετά την παρουσίαση του Transformer Book Trio το οποίο εκτός από την υβριδική λύση tablet/laptop διέθετε και τη δυνατότητα να τρέχει δύο πλατφόρμες τα Windows 8 και το Android, η Asus μας επιφυλάσσει μια ευχάριστη έκπληξη στη CES 2014.
 
Το Transformer Book Duet TD300 το οποίο ανακοίνωσε πριν λίγη ώρα ο πάντα εκπληκτικός πρόεδρος της Asus, έρχεται να διορθώσει τα κακώς κείμενα του Trio με πολύ πιο ενδιαφέρουσα τιμή.

Διατηρώντας τον υβριδικό χαρακτήρα όπως πάντα των Transformer μοντέλων, το Book Duet είναι σε θέση να τρέξει είτε τα Windows 8.1 είτε το Android 4.1 Jelly Bean, με την εναλλαγή των λειτουργικών συστημάτων να γίνεαι σε 4 μόλις δευτερόλεπτα και το πάτημα ενός πλήκτρου.

Στα τεχνικά χαρακτηριστικά ξεχωρίζει η οθόνη 13.3 ιντσών με Full HD ανάλυση ενώ στον τομέα του επεξεργαστή βλέπουμε την τέταρτη γενιά των Intel Core i επεξεργαστών, συνοδευόμενους από 4GB RAM, microSD θύρα και 128 GB SSD δίσκο. Μάλιστα το πληκτρολόγιο που μετατρέπει το tablet σε laptop ενσωματώνει δίσκο 1 TB ανεβάζοντας σημαντικό το διαθέσιμο αποθηκευτικό χώρο κάτι που έχει όμως αντίκτυπο στο βάρος της συσκευής το οποίο φτάνει τα 1.85 κιλά με 12.7 χιλιοστά πάχος μόνο για το tablet. Στο πληκτρολόγιο πάνω υπάρχει θύρα δικτύου, HDMI, μία θύρα USB 3.0 καθώς και δύο θύρες USB 2.0.


Η τιμή του Transformer Book Duet TD300 (συμπεριλαμβανομένου του dock) έχει οριστεί στα $599 για το μοντέλο με επεξεργαστή Core i3 και HD ανάλυση, στα $699 για επεξεργαστή Core i5 με Full HD ανάλυση ενώ η τιμή για το μοντέλο με επεξεργαστή Core i7 δεν έχει γίνει ακόμα γνωστή.

πηγη
Tags

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
Δημοσίευση σχολίου (0)

buttons=(Accept !) days=(20)

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για καλύτερη φυλλομέτρηση. Δείτε...
Accept !
To Top