COOLPIX S6800 και S5300 από τη Nikon

0
Δύο νέες compact φωτογραφικές μηχανές με δυνατότητα WiFi, παρουσίασε πρόσφατα η Nikon, την COOLPIX S6800 και COOLPIX S5300 και οι οποίες αποτελούν μέλη της μεγάλης οικογένειας μοντέλων COOLPIX.
 
Και οι δύο κάμερες διαθέτουν αισθητήρα CMOS 16MP με οπίσθιο φωτισμό για φωτογραφίες με λεπτομερή αποτύπωση της πραγματικότητας, ακόμη και σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού.

Με όμορφο σχεδιασμό, η COOLPIX S6800 υποστηρίζει εγγραφή Full HD videο, οπτικό zoom 12x και την τεχνολογία Dynamic Fine Zoom που φτάνει το zoom στο 24x ενώ αντίστοιχα η COOLPIX S5300 διαθέτει οπτικό zoom 8x και Dynamic Fine Zoom έως 16x.

Η υποστήριξη WiFi κάνει εύκολη την αποστολή των φωτογραφιών σας από την κάμερα σε smartphone ή tablet καθώς και στη λήψη αυτοπορτραίτων (selfies) φτάνει να χρησιμοποιήσετε την "έξυπνη" συσκευή σας ως τηλεχειριστήριο.

Κατά τις κοντινές και τις ομαδικές λήψεις φωτογραφιών με το φακό NIKKOR οπτικού zoom 12x που διαθέτει η φωτογραφική μηχανή, μπορείτε να απολαμβάνετε ευρυγώνια κάλυψη (25-300 mm) με δυνατότητα επέκτασης στο Dynamic Fine Zoom έως 24x χωρίς απώλεια ποιότητας.

Όσον αφορά την COOLPIX S5300, ο Nicolas Gillet, διευθυντής καταναλωτικών προιόντων στη Nikon Europe σχολιάζει μεταξύ άλλων ότι ««Χάρη στην COOLPIX S5300 η κοινοποίηση των φωτογραφιών είναι πολύ εύκολη, κι αυτό γιατί διαθέτει ενσωματωμένο Wi-Fi, με τη βοήθεια του οποίου μπορείτε να αποστέλλετε τις φωτογραφίες απευθείας στην έξυπνη συσκευή (iOS και Android) και από εκεί απευθείας για ανάρτηση.

Στις λειτουργίες της φωτογραφικής μηχανής περιλαμβάνεται ο εντυπωσιακός αριθμός των 32 εφέ φίλτρου. Ένα από αυτά είναι και το εφέ Διάθλαση, κατά την εφαρμογή του οποίου προστίθενται αστεράκια σε φωτεινά αντικείμενα».

Η COOLPIX S6800 θα κυκλοφορήσει σε τέσσερα χρώματα: μαύρο, κόκκινο, λευκό και ροζ ενώ η COOLPIX S5300 σε δύο χρώματα: μαύρο και μωβ. Οι τιμές που έχουν ανακοινωθεί φέρουν την S6800 να κοστίζει $220 και την S5300 στα $180.

Site: Nikon COOLPIX S6800
Site: Nikon COOLPIX S5300

πηγη
Tags

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
Δημοσίευση σχολίου (0)

buttons=(Accept !) days=(20)

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για καλύτερη φυλλομέτρηση. Δείτε...
Accept !
To Top