Το Kaspersky Anti-Virus θα υποστηρίζει Windows XP και μετά την απόσυρση

0
Τα Windows XP θα αποσυρθούν επίσημα την 8η Απριλίου του 2014, και μαζί με αυτά, η Redmond θα μειώσει, επίσης, την υποστήριξη Security Essentials για τη συγκεκριμένη έκδοση του λειτουργικού συστήματος.

Τα προϊόντα anti-virus της Kaspersky, από την άλλη πλευρά, θα συνεχίσουν να υποστηρίζουν τα Windows XP και μετά τις 8 Απριλίου, όπως η εταιρεία ανακοίνωσε επίσημα, πράγμα που σημαίνει ότι οι χρήστες που θα συνεχίσουν να χρησιμοποιούν αυτήν την πλατφόρμα θα εξακολουθούν να προστατεύονται.

Σύμφωνα με μια έκθεση από την CIOL, το Kaspersky Anti-Virus 2013 και Kaspersky Internet Security 2013, θα συνεχίσουν να λειτουργούν στα Windows XP για απροσδιόριστο χρονικό διάστημα, ενώ το Kaspersky Endpoint Security 10 θα σταματήσει να παρέχει υποστήριξη για τα Windows XP κατά το δεύτερο τρίμηνο του 2016.

Τα Windows XP εξακολουθούν να είναι ένα από τα κορυφαία λειτουργικά συστήματα στην αγορά, με δεδομένα που παρέχονται από την Net Applications, επισημαίνοντας ότι έχει εγκατασταθεί σε σχεδόν 28% των υπολογιστών σε όλο τον κόσμο.

πηγη

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
Δημοσίευση σχολίου (0)

buttons=(Accept !) days=(20)

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για καλύτερη φυλλομέτρηση. Δείτε...
Accept !
To Top