Αρνήθηκε τις κατηγορίες ο πρόεδρος της ΕΤΕΚΑ

0
Αρνήθηκε όλες τις κατηγορίες ο πρόεδρος της ΕΤΕΚΑ, ο οποίος ολοκλήρωσε μετά από τρεις ώρες την κατάθεσή του στον 7ο ανακριτή Πειραιά, ενώ συνεχίζεται η απολογία των υπολοίπων 5 συλληφθέντων, από τους 15 συνολικά.

Αυτή την ώρα συνεχίζουν τις απολογίες τους τα υπόλοιπα τρία άτομα μεταξύ των οποίων και ο τελωνειακός.

Ο συνήγορος της εταιρείας ΕΤΕΚΑ σε δηλώσεις του προς στους δημοσιογράφους τόνισε ότι από την, μέχρι στιγμής, πορεία της ανάκρισης αποδεικνύεται ότι δεν υπάρχει ούτε διακίνηση μαύρου χρήματος ούτε εγκληματική οργάνωση.

Υποστήριξε ότι, το διαβιβαστικό της ασφάλειας έλεγε για απώλεια δασμών ύψους 3,5 εκατ. ευρώ, το οποίο ο ανακριτής το περιόρισε σήμερα στα 600.000 ευρώ.

Είπε, επίσης, ότι αποδείχτηκε απ΄ όλη την πορεία της ανάκρισης ότι στην ΕΤΕΚΑ δεν γινόταν καμία επιστροφή από το υποτιθέμενο ποσό που έπαιρναν πίσω τα βυτία διότι στις εγκαταστάσεις της εταιρείας υπάρχει φορολογική αποθήκη που ελέγχεται από τελωνειακούς. Μια φορά το 2014 έγινε επιστροφή και έγινε με νόμιμα φορολογικά στοιχεία, συμπλήρωσε.

Στην υπόθεση της λαθρεμπορίας καυσίμων που αποκάλυψε η ΕΛΑΣ, εμπλέκονται συνολικά 24 άτομα, στελέχη κρατικών υπηρεσιών, οδηγοί βυτιοφόρων και πρατηριούχοι.

Οι υπόλοιποι 9 συλληφθέντες, που κρατούνται στη ΓΑΔΑ, θα απολογηθούν αύριο και τη Δευτέρα.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
Δημοσίευση σχολίου (0)

buttons=(Accept !) days=(20)

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για καλύτερη φυλλομέτρηση. Δείτε...
Accept !
To Top