Ανακοινώθηκε το Threat Intelligence Exchange από τη McAfee

0
Η McAfee ανακοίνωσε το McAfee Threat Intelligence Exchange, μια λύση που έχει σχεδιαστεί για να φέρει σε επαφή τις πληροφορίες από τις τοπικές και παγκόσμιες πηγές με επιχειρήσεις προϊόντων ασφάλειας. Το McAfee Threat Intelligence Exchange αναμένεται να γίνει διαθέσιμο το τέταρτο τρίμηνο του 2014.

Έχει σχεδιαστεί για να παρέχει άμεση προστασία τόσο στο τελικό σημείο και το δίκτυο μέσω της ανταλλαγής πληροφοριών και προληπτικών ενεργειών σε πραγματικό χρόνο.

H McAfee αναφέρει ότι το Threat Intelligence Exchange αντιπροσωπεύει μια σημαντική εξέλιξη, δεδομένου ότι μπορεί να κάνει σε κλάσματα του δευτερολέπτου ό,τι κάνουν άλλα προϊόντα σε ημέρες, εβδομάδες ή ακόμη και μήνες.

Η λύση βελτιστοποιεί τις άμυνες του οργανισμού με την μεθόδευση των ελέγχων ασφάλειας για την αναγνώριση προτύπων, την διασφάλιση των στοιχείων για να βεβαιωθείτε ότι είστε προστατευμένοι ενάντια σε νέα malware και να αποτρέψει την διαρροή δεδομένων.

Προκειμένου να προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις, συνδυάζει πληροφορίες από πηγές παγκοσμίου επιπέδου με τοπικά δεδομένα. Αυτό επιτρέπει στις επιχειρήσεις να εντοπίζουν αμέσως στοχευμένες επιθέσεις και πιθανούς κινδύνους.

Επιπλέον πληροφορίες σχετικά με το McAfee Threat Intelligence Exchange είναι διαθέσιμες στην ιστοσελίδα της εταιρείας.

πηγη
Tags

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
Δημοσίευση σχολίου (0)

buttons=(Accept !) days=(20)

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για καλύτερη φυλλομέτρηση. Δείτε...
Accept !
To Top