Deep Down

0
Νέο Action RPG της Capcom για το PS4. Δείτε το νέο τρέιλερ.
 Στην πρόσφατη press conference της Sony όπου ανακοινώθηκε ο διάδοχος του PS3, η Capcom παρουσίασε ένα μικρό δείγμα ενός Action RPG που ετoιμάζει για την νέα κονσόλα.

Η αρχική ονομασία του είναι Deep Down, η οποία αποτελεί "working title" οπότε είναι πολύ πιθανό στο μέλλον να αλλάξει. Το μεσαιωνικό ύφος του θυμίζει αρκετά το Dragon's Dogma και δεν αποκλείεται να αποτελέσει τον πνευματικό απόγονό του, καθώς τουλάχιστον από ότι είδαμε μέχρι στιγμής υπάρχουν πάρα πολλές ομοιότητες.



Στο Deep Down η Capcom χρησιμοποιεί μια νέα μηχανή γραφικών ονόματι Panta Rhei. Πρόκειται για την μετεξέλιξη της MT Framework 2.0 που είδαμε στο Dragon's Dogma και το Resident Evil 6. Τα πρώτα δείγματα γραφής πάντως είναι απόλυτα εντυπωσιακά.

[UPDATE 1/8/13] Τo Deep Down παρουσιάστηκε για πρώτη φορά τον περασμένο Φεβρουάριο στα πλαίσια της press conference που έδωσε η Sony για την παρουσίαση του PS4. Φαινομενικά θυμίζει άλλους τίτλους της Capcom, για παράδειγμα τα Monster Hunter και Dragon's Dogma, ενώ ομοιότητες υπάρχουν και με δημιουργίες άλλων εταιρειών, όπως το Dark Souls της From Software. Το μόνο σίγουρο είναι ότι έχει εντυπωσιακά γραφικά με τον αέρα επόμενης γενιάς.

Λίγες μόνο νέες λεπτομέρειες μας έρχονται μέσω της Ιαπωνικής επίσημης ιστοσελίδας του που περιέχει ένα καινούριο teaser και την πληροφορία πως το παιχνίδι θα είναι online, με άγνωστο όμως τρόπο. Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε λοιπόν αν θα είναι MMORPG, αν απλά θα προσφέρει multiplayer ή κάποιου άλλου είδους συνδεσιμότητα.

Το νέο teaser προσφέρει μια μικρή ματιά σε αλλόκοτα και τρομακτικά πλάσματα. Πιθανότατα θα είναι εχθροί πολεμιστών σαν αυτόν της πρώτης αποκάλυψης του Deep Down που είδαμε πριν από μερικούς μήνες. Περισσότερες πληροφορίες για το θα ανακοινωθούν στην επερχόμενη press conference της Capcom στα πλαίσια του Tokyo Game Show που θα λάβει χώρα από τις 19 έως τις 22 Σεπτεμβρίου.

ΠΗΓΗ



Tags

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
Δημοσίευση σχολίου (0)

buttons=(Accept !) days=(20)

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για καλύτερη φυλλομέτρηση. Δείτε...
Accept !
To Top