Κυκλοφόρησε ενημερωμένη έκδοση του Gmail που επιτρέπει το «καρφίτσωμα» των αγαπημένων σας επαφών

0
Εάν δεν έχετε ελέγξει ακόμη το Gmail σας, μάθετε ότι η Google έχει ξεδιπλώσει μια ενημερωμένη έκδοση της δημοφιλούς υπηρεσίας ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, η οποία σας βοηθά να δείτε ποιες από τις αγαπημένες σας επαφές είναι συνδεδεμένες και διαθέσιμες μέσω του Hangouts.

Το νέο χαρακτηριστικό έρχεται με τη μορφή μιας καρτέλας στο κάτω μέρος της οθόνης, η οποία σας επιτρέπει να δείτε τις επαφές. Επιπλέον, το dropdownμενού που εμφανίζεται για κάθε καταχώρηση στη λίστα, σας επιτρέπει να κάνετε pinοποιαδήποτε επαφή στην κορυφή, να στείλετε μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, να ξεκινήσετε μια βίντεο κλήση ή να αποκρύψετε την επαφή από τη λίστα.

«Από σήμερα είναι πολύ πιο εύκολο να δούμε ποιοι από τους φίλους μας στο chatείναι online, χάρη σε μια νέα καρτέλα στο Hangouts του Gmail. Σε αυτή τη νέα καρτέλα, οι φίλοι που είναι συνδεδεμένοι εμφανίζονται πρώτοι, ενώ ακολουθούν αυτοί που είναι offline».

«Φυσικά, μπορείτε να στείλετε μηνύματα στους φίλους σας που είναι offline και θα τα λάβουν όταν ελέγξουν το Hangouts από τον υπολογιστή, το τηλέφωνο ή το tablet τους. Επίσης, μπορείτε πλέον να κάνετε pinτις αγαπημένες σας επαφές (ξέρετε, τη μαμά, τον κολλητό, ή το φλερτ σας), ώστε να εμφανίζονται στην κορυφή της λίστας», γράφει η ομάδα του Gmail.

πηγη
Tags

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
Δημοσίευση σχολίου (0)

buttons=(Accept !) days=(20)

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για καλύτερη φυλλομέτρηση. Δείτε...
Accept !
To Top