Deus Ex: The Fall

0
Ανακοινώθηκε η έκδοσή του για PC.

Η Square Enix ανακοίνωσε πριν από μερικές ώρες την κυκλοφορία του Deus Ex: The Fall, ενός spin-off της ομώνυμης RPG σειράς που θα κυκλοφορήσει αποκλειστικά για iPhone και iPad. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες τα γεγονότα του λαμβάνουν χώρα μετά από τα αντίστοιχα της νουβέλας Ιcarus Effect του James Swallow.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

 


Κεντρικός ήρωας του Deus Ex: The Fall είναι ο Ben Saxon, ένας πρώην πράκτορας της SAS, o οποίος πλέον κερδίζει το ψωμί του ως μισθοφόρος. Ο Saxon θα προδοθεί από το πρώην αφεντικά του, μια οργάνωση ονόματι The Tyrants και στη συνέχεια θα αναλάβει δράσει εναντίον τους. Ο πρωταγωνιστής θα μπορεί να χρησιμοποιήσει διάφορα augmentations, όπως και ο Adam Jensen στο Deus Ex: Human Revolution.

To Deus Ex: The Fall θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2013, χωρίς ακόμη να έχει ανακοινωθεί ακριβής ημερομηνία διάθεσης για iOS συσκευές και θα κοστίζει €5.99.

[UPDATE: 27/2/2013] Μετά την μεγάλη επιτυχία που σημείωσε το Deus Ex: The Fall στις iOS συσκευές, η Square Enix ανακοίνωσε πως θα δημιουργήσει ένα port για PC. H έκδοση αυτή θα διατεθέι μέσω του Steam και θα περιλαμβάνει 28 achievements, Steam Trading cards, βελτιωμένο A.I. και πολλά ακόμη. Όσοι από εσάς κάνετε pre-order το παιχνίδι στο Steam, θα λάβετε δωρεάν το Deus Ex - Game of the Year Edition και θα μπορέσετε να το κρατήσετε για εσάς ή να το κάνετε δώρο σε κάποιον φίλο σας στην περίπτωση που το έχετε ήδη στην κατοχή σας.

Το Deus Ex: The Fall θα κυκλοφορήσει στο Steam στις 25 Μαρτίου και θα κοστίζει 9.99 ευρώ.

πηγη
Tags

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
Δημοσίευση σχολίου (0)

buttons=(Accept !) days=(20)

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για καλύτερη φυλλομέτρηση. Δείτε...
Accept !
To Top