TitanFall: Μπορεί να κοντράρει το Battlefield και το Call of Duty;

0
Τα δύο πιο διαδεδομένα First Person Shooters είναι το Battlefield και το Call of Duty. Παρόλα αυτά το CoD έχει καταντήσει μονόνοτο ενώ το Battlefield 4 αρκετούς μήνες μετά την κυκλοφορία του και ακόμα έχει bugs, memory leaks και άλλα διάφορα.

Ένας νέος αντίπαλος έμφανίζεται σύντομα στο προσκήνιο και ακούει στο όνομα TitanFall. Θα μπορέσει να μας κάνει να ξεχάσουμε όλα τα υπόλοιπα;

Σήμερα άνοιξε η PC beta και την δοκίμασα. Παρά το γεγονός ότι είναι beta, το μέγεθος ξεπερνάει τα 12(!) GB. Με το που ξεκινήσει υπάρχει ένα αναλυτικό tutorial ώστε να μάθεις όλες τις κινήσεις και δυνατότητες του χαρακτήρα σου αλλά και των τεράστιων ρομπότ (Titans) που μπορείς να οδηγήσεις.

Υπάρχουν 4 modes στην beta, ένα κλασικό team deathmatch, ένα conquest, ένα που όλοι οδηγούν Titans (χωρίς respawn) και ένα μείγμα όλων των προηγούμενων. Στην ουσία πρόκειται για ένα πολύ γρήγορο παιχνίδι καθώς όλα πρέπει να μάθεις να τα κάνεις γρήγορα και χωρίς πολύ πολύ σκέψη γιατί αλλιώς θα βρεθείς νεκρός. Το παιχνίδι παίζεται 6vs6 και μετά από κάποια ώρα μπορείς να καλέσεις όπου και αν βρίσκεσαι το ρομπότ σου. Όταν μπεις μέσα φυσικά η κατάσταση αλλάζει καθώς οι απλοί εχθροί είναι παιχνιδάκι, και σκοπός είναι να καθαρίσεις τα Titans των αντιπάλων.

Οι παλιοί θα θυμηθούν σίγουρα καταστάσεις από Unreal Tournament ή Quake 3 Arena όπου η βαρύτητα ήταν μικρότερη, ρουκέτες πετάγονταν παντού και γενικότερα τα παιχνίδια εκείνα ήταν συνώνυμα της καταστροφής.
Tags

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
Δημοσίευση σχολίου (0)

buttons=(Accept !) days=(20)

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για καλύτερη φυλλομέτρηση. Δείτε...
Accept !
To Top