Wildstar

0
Η Carbine Studios, θυγατρική εταιρεία της NCSoft, ιδρύθηκε το 2005 κι αποτελείται από πρώην στελέχη της Blizzard. Έκτοτε δουλεύει πάνω σε ένα MMORPG, το Wildstar, για το οποίο ανακοινώθηκε σήμερα η ημερομηνία κυκλοφορίας.

Καταρχήν το Wildstar θα ακολουθεί το συνδρομητικό μοντέλο. Τα γραφικά του είναι καρτουνίστικα, στο στυλ του World of Warcraft, όμως ο κόσμος και οι χαρακτήρες είναι τελείως διαφορετικά.

Βρισκόμαστε στο μέλλον, σε ένα sci-fi περιβάλλον όπου αναλαμβάνετε μία από τις διαθέσιμες εξωγήινες φυλές του πλανήτη Nexus. Αρχικά καλείστε να εκτελέσετε quests που σας δίνουν οι NPC σε διαστημικούς σταθμούς κι αργότερα όταν θα αποκτήσετε το απαιτούμενο level (30) να μπορέσετε να δοκιμάσετε το PvP.

Η εμπειρία PvP είναι instanced και εδώ υποστηρίζονται δύο modes. Το Arenas που είναι σύντομα deathmatches 2vs2, 3vs3 και 5vs5 για όσους φτάσετε το level 30. Το "μεγάλο" mode (αν μπορούμε να το αποκαλέσουμε έτσι) είναι το Warplots, όπου δύο ομάδες μάχονται σε μάχες 40vs40 πολιορκώντας η μία το φρούριο της άλλης.



To Wildstar είναι διαθέσιμο για προπαραγγελία στην τιμή των 40 ευρώ κι όσοι το αποκτήσετε από τώρα θα μπορέσετε να παίξετε από τις 31 Μαϊου, λαμβάνοντας ως bonus ένα ειδικό σπίτι, διακοσμητικά αντικείμενα κ.ο.κ. Θα κυκλοφορήσει στις 3 Ιουνίου για PC και μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή για την beta του στο Wildstar-online.com.

πηγη
Tags

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
Δημοσίευση σχολίου (0)

buttons=(Accept !) days=(20)

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για καλύτερη φυλλομέτρηση. Δείτε...
Accept !
To Top