Android, hands-free φωνητικές εντολές για όλες τις συσκευές;

0
Εκτός από το Moto X το οποίο έχει hands-free φωνητικές εντολές οι υπόλοιπες Android συσκευές υστερούν, εκτός φυσικά αν έχεις ένα Nexus 5 ή ένα Samsung Galaxy S5 στις οποίες η φωνητική εντολή «Ok Google» λειτουργεί μόνο στην Home Screen. Η Google φαίνεται ότι ετοιμάζεται να φέρει αυτή την λειτουργία σε όλες τις συσκευές.

Επίσης, θα παρακολουθεί τις κινήσεις του χρήστη και θα συμπεριφέρεται ανάλογα. Για παράδειγμα όταν κοιτάς φωτογραφίες θα μπορείς να του πεις «share this photo» και να πράξει ανάλογα. Ωστόσο, ισως να μην είναι αυτές οι μοναδικές αλλαγές καθώς πειραματίζονται σε μια νέα navigation bar που φέρεται να αντικαθιστά το συνηθισμένο Home Button με ένα Google Item. Αυτό θα σου δινει την δυνατότητα να κάνεις search με ενα απλό άγγιγμα χωρίς να χρειάζεται ομιλία. Αν θέλεις να επιστρέψεις στην Home Screen απλά θα χρησιμοποιείς το recents key. Αν οι πληροφορίες του Android Police είναι αλήθεια, θα είναι μια πολυ σημαντική αλλαγή για την Google που δεν μας έχει συνηθίσει σε μεγάλες αλλαγές (η τελευταία αλλαγή στην πλοήγηση ηταν το 2011 με το Android 4.0).

Βέβαια τίποτα δεν είναι σίγουρο ότι θα περάσει στην τελική έκδοση για τον χρήστη. Επίσης αυτά αφορούν το επίσημο Google Now Launcher καθώς κάθε εταιρία μπορεί να το τροποποιήσει. Παρόλα αυτά όλα είναι πιθανά να παρουσιαστούν στο Ι/Ο Conference τον Ιούνιο.


ΠΗΓΗ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
Δημοσίευση σχολίου (0)

buttons=(Accept !) days=(20)

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για καλύτερη φυλλομέτρηση. Δείτε...
Accept !
To Top