Έψαχνε την τουαλέτα και μπήκε στο πιλοτήριο

0
Ένας Αυστραλός επιβάτης μπέρδεψε την πόρτα του πιλοτηρίου με της τουαλέτας προκαλώντας έτσι συναγερμό για αεροπειρατεία σε χθεσινή πτήση της Virgin Australia από το Μπρίσμπεϊν προς το Μπαλί της Ινδονησίας, ανακοίνωσε η αστυνομία.

Ο Ματ Λόκλεϊ κατέθεσε στην αστυνομία του Μπαλί μετά την σύλληψή του ότι χτύπαγε την πόρτα του πιλοτηρίου θεωρώντας ότι είναι της τουαλέτας για μία τελευταία επίσκεψη προτού προσγειωθεί το Μπόινγκ 737.

Όμως η πόρτα άνηκε στο κόκπιτ κι έτσι ο πιλότος Νιλ Τόμας Κούπερ σήμανε συναγερμό ειδοποιώντας τους Ινδονήσιους ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας για πιθανή απόπειρα αεροπειρατείας.

Στη συνέχεια τα μέλη του πληρώματος συνέλαβαν τον Λόκλεϊ και του πέρασαν χειροπέδες.
"Το αεροσκάφος επρόκειτο να προσγειωθεί και (ο Λόκλεϊ) κοιμόταν. Η αεροσυνοδός τον ξύπνησε και σηκώθηκε για πάει στην τουαλέτα. Νόμιζε ότι η πόρτα του πιλοτηρίου ήταν της τουαλέτας", είπε στο Ρόιτερς ο εκπρόσωπος της αστυνομίας του Μπαλί Χέρι Γουϊγιάντο.

Ο Λόκλεϊ υποβλήθηκε σε εξετάσεις αίματος και σύμφωνα με την αστυνομία τα αποτελέσματα έδειξαν ότι είχε καταναλώσει πολλά παυσίπονα--τέσσερα χάπια Panadol και δύο Voltaren. Αρχικά η αστυνομία θεώρησε ότι ήταν μεθυσμένος.

πηγη

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
Δημοσίευση σχολίου (0)

buttons=(Accept !) days=(20)

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για καλύτερη φυλλομέτρηση. Δείτε...
Accept !
To Top