Final Fantasy XIV: A Realm Reborn στο PS4

0
Δωρεάν η μετάβαση από PS3 σε PS4. Ξεκίνησε η open beta στο PS4. [UPDATE 4]

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Square Enix, η beta του Final Fantasy XIV: A Realm Reborn για το PS4 θα ξεκινήσει στις 22 Φεβρουαρίου 2014.

Επιπλέον, όσοι ήδη παίζετε την έκδοση του παιχνιδιού για το PS3, δεν θα χρειαστεί να το αγοράσετε εκ νέου για το PS4. Συγκεκριμένα, θα υπάρχει η δυνατότητα να μεταφέρετε το παιχνίδι σας και τα δεδομένα του χαρακτήρα σας στη νέα κονσόλα χωρίς κάποιο επιπλέον κόστος. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την beta του PS4 και την υπηρεσία μεταφοράς του παιχνιδιού αναμένονται σύντομα.

Το Final Fantasy XIV: A Realm Reborn κυκλοφορεί από τις 27 Αυγούστου για PC και PS3.


  

Για να διαβάσετε το review του πρωτότυπου Final Fantasy XIV από το GameWorld κάντε κλικ εδώ.

[UPDATE: 3/12/13]  Η Square Enix ανακοίνωσε ότι το Final Fantasy 14: A Realm Reborn θα έρθει στο PS4 τον Απρίλιο του 2014.
Η beta έκδοσή του θα ξεκινήσει στις 22 Φεβρουαρίου.

Η έκδοση για PC και PS3 κυκλοφορεί ήδη με 30 ημέρες trial, ενώ αμέσως μετά απαιτεί μηνιαία συνδρομή.

[UPDATE 2: 27/1/14] Σήμερα ανακοινώθηκε ότι η ακριβής ημερομηνία κυκλοφορίας του Final Fantasy 14 στο PS4 θα είναι η 14η Απριλίου. H beta θυμίζουμε ότι ξεκινάει στις 22 Φεβρουαρίου.

[UPDATE 3: 13/2/14] Η Square Enix μας ενημέρωσε πριν από λίγες ώρες ότι η beta στο PS4 θα διεξαχθεί σε δύο στάδια.

Μετά το πρώτο στάδιο που ξεκινά στις 22 Φεβρουαρίου και τελειώνει στις 3 Μαρτίου θα έχουμε διαγραφή των χαρακτήρων. Οι χαρακτήρες που θα δημιουργηθούν στο 2ο στάδιο (4-7 Απριλίου) θα παραμείνουν στο παιχνίδι. Μία εβδομάδα μετά το παιχνίδι θα λανσαριστεί στο PS4.
Οι χαρακτήρες σας από τις εκδόσεις για PC και PS3 μπορούν να γίνουν κανονικά import στην PS4 beta!

Το Final Fantasy XIV: A Realm Reborn θα κυκλοφορήσει στο PS4 στις 14 Απριλίου, υποστηρίζοντας ποντίκι και πληκτρολόγιο.

Θυμηθείτε ότι αύριο Αγίου Βαλεντίνου, κυκλοφορεί ένας άλλος τίτλος της Square Enix, το Lightning Returns: Final Fantasy XIII που φυσικά θα έχει το παραδοσιακό gameplay της σειράς κι όχι αυτό ενός MMORPG.

[UPDATE 4: 4/4/14] Η PS4 beta του Final Fantasy XIV: A Realm Reborn είναι πλέον από σήμερα ανοικτή σε όλους. Σύμφωνα με την Square Enix, το open beta στάδιο θα διαρκέσει μέχρι τις 7 Απριλίου. Όπως είχαμε γράψει, αυτό είναι το 2ο στάδιο της beta, στο οποίο χρησιμοποιούνται live servers, κάτι που σημαίνει πως θα μπορέσετε να παίξετε μαζί με τους παίκτες του PC και του PS3.


Οι χαρακτήρες που θα δημιουργηθούν στην open beta θα μπορούν να μεταφερθούν στο επίσημο game που κυκλοφορεί στις 14 Απριλίου, ενώ όσοι έχουν προ-παραγγείλει τον τίτλο θα τον έχουν στα χέρια τους από τις 11 Απριλίου, σύμφωνα πάντα με την Square Enix.


Για να παίξετε την open beta του Final Fantasy XIV: A Realm Reborn στο PS4, μπορείτε να την κατεβάσετε από το PlayStation Store, ενώ αν δεν έχετε ήδη, θα πρέπει να δημιουργήσετε έναν Square Enix account.


Το Final Fantasy XIV: A Realm Reborn θα κυκλοφορήσει στο PS4 στις 14 Απριλίου, υποστηρίζοντας ποντίκι και πληκτρολόγιο.

πηγη
Tags

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
Δημοσίευση σχολίου (0)

buttons=(Accept !) days=(20)

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για καλύτερη φυλλομέτρηση. Δείτε...
Accept !
To Top