Wolfenstein: The New Order

0
Το δημοφιλές brand θα αναβιώσει με τον καλύτερο τρόπο. Δείτε το νέο τρέιλερ με τον... αυστηρό διαιτητή. [UPDATE 4]

Η Bethesda έχει βαλθεί να μας τρελάνει τελευταία με τις ανακοινώσεις της, καθώς από εκεί που πιστεύαμε ότι ασχολείται κυρίως με τα Action RPG, τώρα αρχίζει να καταπιάνεται με νέα είδη παιχνιδιών!

Ύστερα από το MMORPG The Elder Scrolls Online που αναμένεται τους επόμενους μήνες και το Survival Horror The Evil Within από το δημιουργό του Resident Evil, η νέα ανακοίνωση κάνει λόγο αυτή τη φορά για το Wolfenstein: The New Order, την ανανεωμένη έκδοση της ομώνυμης σειράς.

Θυμίζουμε άλλωστε ότι το Wolfenstein 3D ήταν το πρώτο μεγάλο ιστορικό First-Person Shooter που έφερε τα PC στο προσκήνιο. Οι επόμενες 3D εκδόσεις του δεν ήταν ότι καλύτερο, όμως όλα αυτά μπορούν σύντομα να αλλάξουν.




Το στυλ του Wolfenstein: The New Order θα ξεφύγει από τα καθιερωμένα καθώς θα πρόκειται για Action-Adventure με στοιχεία Shooter. Αναπτύσσεται απ' την MachineGames, η οποία στο παρελθόν είχε βοηθήσει στο development του συμπαθητικού The Darkness.

Σύμφωνα με το σενάριο θα βρίσκεστε σε ένα εναλλακτικό 1960, στο οποίο θα υποτίθεται ότι οι Ναζί της Γερμανίας έχουν κερδίσει τον Β' Παγκόσμιο. Θα ελέγχετε τον αμερικανό στρατιώτη B.J. Blazkowicz (ήρωα του εν λόγω πολέμου) με στόχο να αντεπιτεθείτε. Γιατί όπως πάντα...οι Αμερικανοί θα πρέπει να σώσουν τον κόσμο.

πηγη
Tags

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
Δημοσίευση σχολίου (0)

buttons=(Accept !) days=(20)

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για καλύτερη φυλλομέτρηση. Δείτε...
Accept !
To Top