doulCi: Hackers παρέκαμψαν το iCloud Activation Lock του iOS 7

0
Η ομάδα Hacking doulCi, που αποτελείται από τον MerrukTechnolog & τον AquaXetine, κατάφεραν να παρακάμψουν την Ενεργοποίηση Lock failsafe του iCloud της Apple, επιτρέποντας στους χρήστες με κλειδωμένες συσκευές να τις λειτουργήσουν ξανά. Η είδηση ​​μπορεί να ακούγεται πολύ καλή για αρχή, αλλά το hack της ομάδας παρακάμπτει στην πραγματικότητα ένα μέτρο ασφαλείας που έχει σαν στόχο την αποτροπή κλοπής των iPhone.

Η ομάδα doulCi (το όνομα της ομάδας είναι στην πραγματικότητα ένας αναγραμματισμός του iCloud) εξηγεί κάθε βήμα της διαδικασίας στην ιστοσελίδα τους.

Ωστόσο, το hack όπως προαναφέραμε επιτρέπει έμμεσα, στους κλέφτες των iPhone και των iPad να ενεργοποιήσουν τις κλεμμένες συσκευές για να τις πουλήσουν στη μαύρη αγορά.

«Αυτό το καταπληκτικό εργαλείο που ονομάζεται doulCi μπορεί να παρακάμπτει την Ενεργοποίηση κλειδώματος του iCloud και να σας επιτρέπει να λειτουργήσετε τη συσκευή σας και πάλι για να πάρετε πίσω την ψηφιακή σας ζωή, επαφές, email , σημειώσεις , κ.λπ.» αναφέρει η ομάδα.

Οι MerrukTechnolog & AquaXetine διευκρινίζουν ότι το εργαλείο «doulCi κατασκευάστηκε μόνο για προσωπική χρήση, και μόνο για αυτούς που το κινητό τους έγινε hacked ή ξέχασαν τον κωδικό τους για το login.

Προς τιμήν τους, οι hackers, ανέφεραν την ευπάθεια στην Apple.
Ίσως η κυκλοφορία του iOS 7.1.2 μετά από το συγκεκριμένο hack, να είναι πια απαραίτητη. Μένει να δούμε τον χρόνο αντίδρασης της Apple.

πηγη
Tags

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
Δημοσίευση σχολίου (0)

buttons=(Accept !) days=(20)

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για καλύτερη φυλλομέτρηση. Δείτε...
Accept !
To Top