YouTube, θα επιτρέπει στους δημιουργούς να αυξήσουν τα έσοδά τους

0
Το YouTube αποφάσισε να γίνει ακόμα πιο εκλυτικό για τους δημιουργούς video καθώς την Παρασκευή ανακοίνωσε ότι ετοιμάζεται να διαθέσει νέα features. Το πιο ενδιαφέρον είναι ότι θα δίνει τη δυνατότητα να βγάλετε περισσότερα χρήματα μέσω των videos.

Πως θα γίνει αυτό; Θα επιτρέπει στους δημιουργούς να δέχονται δωρεές απευθείας από τους fans τους. Επιπλέον, θα λανσάρει ένα νέο ξεχωριστό app το οποίο θα δίνει στους δημιουργούς τη δυνατότητα να διαχειρίζονται τα κανάλια τους, θα δίνει τη δυνατότητα να μάθουν μεθόδους για να κάνουν τις δημιουργίες τους ακόμα πιο κερδοφόρες αλλά και δυνατότητα να χρησιμοποιούν υπότιτλους σε 60 γλώσσες.

Χάρη στο νέο «μηχανισμό χρηματοδότησης» όπου οι χρήστες μπορούν να πληρώνουν απευθείας, οι δημιουργοί εξαρτώνται λιγότερο από τα έσοδα των διαφημίσεων.

Τέλος, στο παρακάτω video υπογραμμίζονται κάποια χαρακτηριστικά που πρόσθεσε πρόσφατα το YouTube όπως η δυνατότητα μοιρασμού εσόδων σε μουσικούς, βελτιωμένα εργαλεία για την διαχείριση σχολίων και η διεύρυνση δωρεάν μαθημάτων μέσω του Creator Academy, όπου παρέχονται συμβουλές για τη δημιουργία και διαχείριση περιεχομένου.

Τα νέα features αναμένονται να κυκλοφορήσουν σταδιακά μέσα στους επόμενους μήνες.


Πηγή
Tags

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
Δημοσίευση σχολίου (0)

buttons=(Accept !) days=(20)

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για καλύτερη φυλλομέτρηση. Δείτε...
Accept !
To Top