Metro: Redux

0
Σύμφωνα με δύο φωτογραφίες που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας, τα Metro 2033 και Metro: Last Light θα κυκλοφορήσουν ξανά σύντομα για PC μέσω του Metro Redux, ενώ θα διατεθούν επίσης και για τα Xbox One και PS4. Σήμερα το απόγευμα η Deep Silver επιβεβαίωσε τις φήμες, ενώ άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να κυκλοφορήσει και ένας νέος τίτλος της σειράς.

H Deep Silver ανέφερε χαρακτηριστικά ότι: "Ναι, το Metro Redux είναι αληθινό, αν και οι φωτογραφίες που δημοσιεύτηκαν προέρχονται από παλαιότερη παρουσίαση, η οποία μπορεί να περιέχει κάποια αληθή στοιχεία, αλλά εμπεριέχει επίσης και κάποιες υποθετικές ιδέες που είχαμε τότε στο μυαλό μας. Δεν είμαστε έτοιμοι ακόμα να μιλήσουμε για το πρώτο next-gen project της 4A Games, παρόλα αυτά θα ανακοινώσουμε περισσότερες πληροφορίες στην Ε3".

Ταυτόχρονα, αναφέρεται ότι το Metro Redux θα πωλείται και ως Limited Edition που θα περιέχει ένα day one DLC, soundtrack και διάφορες κάρτες με art του παιχνιδιού. Από ότι φαίνεται, η ανακοινώσεις ξεκινάνε από νωρίς φέτος και η επερχόμενη E3 αναμένεται να είναι καυτή.

Η publisher Deep Silver αποκάλυψε το πρώτο gameplay βίντεο του Metro Redux, το οποίο θα περιλαμβάνει το Metro 2033 και το sequel του, Metro: Last Light σε next-gen remakes.

Τα δύο games έχουν επανασχεδιαστεί εξολοκλήρου στην τελευταία έκδοση της 4A Engine και όπως μπορείτε να τσεκάρετε και μόνοι σας, τα εν λόγω remakes δείχνουν σαφώς καλύτερα στον οπτικό τομέα με βελτιωμένους φωτισμούς, καλύτερα animations, εφέ καιρού και άλλα. Ο global brand manager της Deep Silver, Huw Beynon, επιβεβαίωσε μέσω Twitter ότι τα Metro remakes θα τρέχουν 60 fps.

Δείτε αμέσως το εν λόγω βίντεο:



       

Φυσικά δεν θα είναι μόνο ο οπτικός τομέας βελτιωμένος, αλλά και διάφορα άλλα στοιχεία των παιχνιδιών όπως το gameplay, η A.I. των αντιπάλων, οι μηχανισμοί stealth και το gunplay.

Επιπροσθέτως, θα υπάρχει η επιλογή να παίξετε και τα δύο campaigns με δύο διαφορετικά στυλ παιχνιδιού, το "Survival" που θα διαθέτει περιορισμένα resources όπως στο πρώτο game και το "Spartan" mode που παραπέμπει στο ύφος του Last Light. Φυσικά επιστρέφει και το εντελώς hardcore Ranger mode διαθέσιμο και για τα δύο campaigns.

Οι Redux εκδόσεις των παιχνιδιών Metro έρχονται επίσης σε αρκετά καλές τιμές, για όσους δεν έχουν ήδη στην κατοχή τους τα δύο games. Οι δύο τίτλοι μαζί λοιπόν, με όλα τα DLC συμπεριλαμβανόμενα, έρχονται στην τιμή των 40 ευρώ, ενώ χωριστά θα μπορείτε να τα αποκτήσετε έναντι 20 ευρώ τον καθένα.

Το Metro Redux θα διατεθεί αρχικά για PC, PS4 και Xbox One, ενώ θα ακολουθήσουν εκδόσεις για Linux και Steam OS.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Deep Silver, το Metro Redux θα κυκλοφορήσει στις 29 Αυγούστου στην Ευρώπη και στις 26 Αυγούστου στην Αμερική,. Θυμίζουμε ότι το Metro Redux περιλαμβάνει τις remastered εκδόσεις των Metro 2033 και Metro: Last Light, καθώς και όλα τα DLC που έχουν κυκλοφορήσει μέχρι στιγμής για τα παραπάνω games. Πέρα από τα DLC περιλαμβάνεται και το Ranger mode, το οποίο ουσιαστικά αποτελεί ένα επιπλέον επίπεδο δυσκολίας που ενδείκνυται αποκλειστικά για τους σκληροπυρηνικούς παίκτες.

Εν τω μεταξύ, το Metro 2033: Redux και το Metro: Last Light: Redux θα πωλούνται σε ψηφιακή μορφή και ξεχωριστά. Το κόστος του κάθε παιχνιδιού ανέρχεται στα 19.99 ευρώ, ενώ η retail έκδοση που περιλαμβάνει και τα δύο κοστολογείται στα 39.99 ευρώ. Επιπλέον, στο Steam όσοι διαθέτετε ήδη τις πρωτότυπες εκδόσεις των δύο Metro έχετε την δυνατότητα να προπαραγγείλετε τις Redux εκδόσεις με 50% έκπτωση.

πηγη
Tags

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
Δημοσίευση σχολίου (0)

buttons=(Accept !) days=(20)

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για καλύτερη φυλλομέτρηση. Δείτε...
Accept !
To Top