Microsoft, παραμένει στην αγορά των entry-level με το αξίας €19 feature phone

0
Έχοντας ανακοινώσει πριν από λίγο καιρό ότι σταματά τα Nokia X, Asha και S60, η Microsoft δείχνει την πρόθεσή της να μην αποσυρθεί από την αγορά των entry-level συσκευών καθώς προχώρησε στην ανακοίνωση ενός νέου Nokia feature phone το οποίο κοστίζει μόλις 19 ευρώ ($25).

Η πρόθεση της Microsoft σαφέστατα είναι να επικεντρωθεί μόνο στην πλατφόρμα του Windows Phone, αλλά και για το νέο Nokia 130 ισχυρίζεται ότι είναι το πιο οικονομικό smartphone στην αγορά με video και music player.

Το Nokia 130 έχει MP3 player, μπορεί να παίζει video από την κάρτα SD και έχει FM radio. Σύμφωνα με την εταιρεία, η συσκευή υποστηρίζει 46 ώρες audio playback και 16 ώρες παρακολούθηση video. Επίσης, έχει 1.8 ιντσών έγχρωμη οθόνη, 13 ώρες ομιλίας και single ή dual-SIM έκδοση.

Παρά τα κάθε άλλο από εντυπωσιακά χαρακτηριστικά της, η συσκευή έχει ενδιαφέρον καθώς είναι κάτι εντελώς διαφορετικό από το project των Windows Phone συσκευών στις οποίες η Microsoft θέλει να ρίξει όλο το βάρος.

Όπως επεσήμανε ο VP Jo Harlow της Microsoft, η εταιρεία θέλει να διατηρήσει την αγορά που είχε δημιουργήσει η Nokia στις entry-level συσκευές καθώς η ίδια δεν έχει κάποιο άλλο ανάλογο project.

Ο ίδιος θεωρεί ότι οι entry-level συσκευές μπορούν να λειτουργήσουν ως «γέφυρα» η οποία θα φέρει περισσότερους χρήστες στο οικοσύστημα της Microsoft.

Το Nokia 130 θα κυκλοφορήσει μέσα στο τρίμηνο αλλά ακόμη δεν έχει ανακοινωθεί σε ποιες αγορές.



         Nokia-130-revealed-570

        

 Πηγή

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
Δημοσίευση σχολίου (0)

buttons=(Accept !) days=(20)

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για καλύτερη φυλλομέτρηση. Δείτε...
Accept !
To Top