Ryse: Son of Rome, το αποκλειστικό του Xbox One έρχεται και στα PCs με υποστήριξη 4K

0
Περίπου έναν χρόνο μετά την κυκλοφορία του Ryse: Son of Rome για το Xbox One, η Crytek ανακοίνωσε ότι το παιχνίδι θα έρθει και στα Windows PCs με όλα τα DLCs και υποστήριξη 4K visuals. Σύμφωνα με τους δημιουργούς, το Ryse θα είναι ένα σημείο αναφοράς για το που μπορούν να φτάσουν τα γραφικά στα σημερινά πανίσχυρα gaming PCs:

“Το 4K gaming θα αποδειχτεί το επόμενο μεγάλο στοίχημα για τα PCs σε ό,τι αφορά τα γραφικά και το Ryse είναι ο τέλειος υποψήφιος για να δείξει τι είναι εφικτό σήμερα στα high-end PC games. Η ομάδα μας είχε τη δυνατότητα να εκμεταλλευτεί στο
έπακρο τις δυνατότητες της νέας CryEngine, χωρίς καμία έκπτωση στην ποιότητα, χάριν στο απίστευτο hardware που υπάρχει διαθέσιμο για τους PC gamers. Το Ryse θα είναι σημείο αναφοράς φέτος και ίσως παραμείνει στα επόμενα χρόνια”
Η είδηση έρχεται σε μια ταραχώδη περίοδο για την Crytek, η οποία πούλησε ήδη ένα IP (Homefront) στη Deep Silver, ενώ υπάρχει διαμάχη με τη Microsoft σχετικά με το σε ποιον ανήκει το IP του Ryse (ώστε να κυκλοφορήσει το Ryse 2).

      

πηγη
Tags

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
Δημοσίευση σχολίου (0)

buttons=(Accept !) days=(20)

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για καλύτερη φυλλομέτρηση. Δείτε...
Accept !
To Top