Aναβαθμίστηκε το Microsoft Office για iPad

0
Η Microsoft κυκλοφόρησε το Office για iPad νωρίτερα αυτό το έτος, και έκτοτε η εταιρεία προσπαθήσει να βελτιώσει τη σουίτα όσο το δυνατόν περισσότερο, μέσω της κυκλοφορίας νέων αναβαθμίσεων.

Στο πλαίσιο αυτό, η εταιρεία εξέδωσε ένα νέο πακέτο με βελτιώσεις για την εφαρμογή, παρέχοντας στους χρήστες iPad τη δυνατότητα να αγοράζουν μηνιαία συνδρομή για το Office 365 απευθείας μέσα από την εκάστοτε εφαρμογή, είτε πρόκειται για το Word, είτε για το Excel, ή για το PowerPoint.

Η δωρεάν έκδοση του Office για iPad επιτρέπει στους χρήστες να προβάλλουν τα έγγραφα που αποθηκεύονται στις συσκευές τους, όμως για να έχουν πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες για τη επεξεργασία των εγγράφων τους, απαιτείται συνδρομή στην υπηρεσία Office 365 της Microsoft. Οι τιμές για τα διάφορα πακέτα του Οffice ξεκινούν από 6.99$ το μήνα.

“Zητήσατε μεγαλύτερη ευελιξία για την εγγραφή στη συνδρομητική υπηρεσία του Office 365 για iPad. Έτσι, ξεκινώντας από σήμερα, μπορείτε να αγοράσετε μια μηνιαία συνδρομή για το Office 365 απευθείας μέσα από το Microsoft Word, Excel και το PowerPoint για iPad,” εξηγεί η Μicrosoft.

“Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα στο Office 365 Personal και το Office 365 Home. Το Office 365 Personal  έχει σχεδιαστεί για άτομα που θέλουν να χρησιμοποιήσουν το Office σε ένα PC ή Mac και ένα tablet, ενώ το Office 365 Home είναι για τα νοικοκυριά με έως και πέντε υπολογιστές ή Mac, καθώς και πέντε tablet”.

πηγη
Tags

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
Δημοσίευση σχολίου (0)

buttons=(Accept !) days=(20)

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για καλύτερη φυλλομέτρηση. Δείτε...
Accept !
To Top