Facebook, κοντεύει να ξεπεράσει τον πληθυσμό της Κίνας – 1.35 δισ. χρήστες

0
Παρά τα επικριτικά σχόλια, τις όποιες ανησυχίες για τα προσωπικά δεδομένα και την όποια προσπάθεια από επίδοξους ανταγωνιστές, το Facebook συνεχίζει την ανοδική πορεία του. Η χρήστες δεν δείχνουν να πτοούνται ούτε από ψυχολογικά πειράματα εν αγνοία τους ούτε από τη συλλογή των προσωπικών δεδομένων, αντιθέτως το Facebook προσελκύει όλο και περισσότερους.

Ο «βασιλιάς των social media» συνεχίζει την κυριαρχία του φτάνοντας το 1,35 δισεκατομμύριο ενεργούς χρήστες, αριθμός τεράστιος, αν σκεφτούμε ότι αυτός είναι περίπου ο πληθυσμός της Κίνας και σε λίγο θα τον ξεπεράσει. Αξίζει να πούμε ότι οι ΗΠΑ έχουν πληθυσμό 316.1 εκατομμύρια και η Ευρώπη 742.5, το Facebook ξεπερνά το σύνολο του πληθυσμού τους μαζί.

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα τριμήνου που έδωσε το Facebook, ο μέσος όρων των mobile χρηστών ανά μήνα έφτασε το 1.12 δισεκατομμύριο πράγμα που σημαίνει 29% αύξηση σε σύγκριση με πέρσι. Συγκριτικά, για να καταλάβουμε τα μεγέθη, το Twitter ανακοίνωσε 284 εκατομμύρια μηνιαίους χρήστες σε όλες τις πλατφόρμες.

Εντυπωσιακό είναι ότι οι περισσότεροι από τους χρήστες μπαίνουν σε καθημερινή βάση, ο μέσος όρος των καθημερινών χρηστών στο τρίτο τρίμηνο είναι 703 εκατομμύρια. Αν λάβουμε υπόψη και τους desktop χρήστες, φτάνουμε στα 864 εκατομμύρια κάθε μέρα.
Αναμενόμενο είναι από την αύξηση των χρηστών να έρθει και αύξηση κερδών για την εταιρεία. Το 64% των εσόδων του Facebook προέρχεται από τις διαφημίσεις και το 66% των διαφημίσεων αυτών προέρχονται από mobile.

Δείτε εδώ τα αναλυτικά οικονομικά αποτελέσματα του Facebook.


facebook-users-570


Πηγή: 1
Tags

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
Δημοσίευση σχολίου (0)

buttons=(Accept !) days=(20)

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για καλύτερη φυλλομέτρηση. Δείτε...
Accept !
To Top