Διαθέσιμη στην ελληνική αγορά η LG Ultra HD UB800V

0
Η LG Electronics ανακοίνωσε τη διαθεσιμότητα της Ultra HD τηλεόρασης UB800V των 40 ιντσών, προσφέροντας την ποιότητα 4Kσε προσιτές διαστάσεις και τιμή.

Η νέα UB800V διαθέτει 4 φορές μεγαλύτερη ανάλυση από αυτή των τηλεοράσεων Full HD, με περίπου 8,3 εκατομμύρια pixels για απόλυτη λεπτομέρεια της προβαλλόμενης εικόνας. Η λειτουργία True 4K Engine μετατρέπει τις χαμηλότερες σε ανάλυση εικόνες σε αντίστοιχες, σχεδόν, ποιότητας 4Κ, ενώ η λειτουργία Triple XD Engine της LG προσφέρει το υψηλότερο επίπεδο τελειότητας στο χρώμα, την αντίθεση και την ευκρίνεια, για την καλύτερη δυνατή απόδοση.

Με σχεδιασμό οθόνης Metallic Design, η UHD UB800V προσφέρει μια αξέχαστη κινηματογραφική εμπειρία, ενώ χάρη στην ευρεία γωνία θέασης, η χρωματική ακρίβεια και η σταθερότητα από οποιοδήποτε σημείο κι αν βρίσκεται ο θεατής γίνεται πραγματικότητα.

Τέλος, ο ήχος της νέας τηλεόρασης UHD είναι αντίστοιχα εντυπωσιακός, αφού διαθέτει πολυκάναλο εμπρόσθιο ηχοσύστημα ‘Virtual Surround Plus’, για βαθύ και δυνατό ήχο, που σε συνδυασμό με τη μοναδικής ποιότητας εικόνα, εξασφαλίζει μια ολοκληρωμένη και απολαυστική εμπειρία θέασης. Η LG UHD UB800V 40 ιντσών διατίθεται στην ενδεικτική τιμή λιανικής των 900 ευρώ.

πηγη
Tags

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
Δημοσίευση σχολίου (0)

buttons=(Accept !) days=(20)

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για καλύτερη φυλλομέτρηση. Δείτε...
Accept !
To Top