Samsung Galaxy S6, πληροφορίες για δεύτερη Edge έκδοση

0
Πριν από λίγο καιρό ακούσαμε ότι η Samsung δουλεύει πάνω στη νέα ναυαρχίδα της και το όλο εγχείρημα έχει την κωδική ονομασία Project Zero, δείχνοντας ότι θέλει να κάνει σημαντικές αλλαγές προκειμένου να καταφέρει να επιστρέψει στις δυνατές πωλήσεις, κάτι που δεν έκανε με το Samsung Galaxy S5. To SamMobile επιβεβαιώνει ότι η συσκευή θα ονομάζεται Samsung Galaxy S6.

Πέρα από την ονομασία η οποία είναι αναμενόμενη,μαθαίνουμε ότι θα βγει σε δυο εκδόσεις. Θα είναι η κανονική έκδοση του Samsung Galaxy S6 με flat οθόνη και μια Edge έκδοση με κυρτή οθόνη. Είχαν ακουστεί πληροφορίες ότι θα έχει και στις δυο άκρες κυρτή οθόνη σαν αυτή που είδαμε στη μια πλευρά του Samsung Galaxy Note Edge, αλλά ακόμη δεν έχει επιβεβαιωθεί αν η κυρτή οθόνη θα είναι στη μια ή και στις δυο πλευρές.

Η Samsung θα κάνει δηλαδή ότι έκανε φέτος με το Samsung Galaxy Note 4 και το Samsung Galaxy Note Edge, το δεύτερο κυκλοφόρησε σε επιλεγμένες αγορές, οπότε μπορεί να γίνει το ίδιο με το Samsung Galaxy S6 Edge, ή όπως αλλιώς ονομαστεί.

Για το Samsung Galaxy S6 έχουμε ακούει ότι θα έρθει με Quad HD οθόνη, Qualcomm Snapdragon 810 ή Samsung Exynos 7420 επεξεργαστή, 16 Megapixel ή 20 Megapixel κάμερα, 5 Megapixel δεύτερη κάμερα και μεταλλική κατασκευή. Προς το παρόν δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι για τα τεχνικά χαρακτηριστικά του, αλλά το σίγουρο είναι ότι θα έχει να επιτελέσει δύσκολο έργο.

Samsung Galaxy Note Edge

Πηγή

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
Δημοσίευση σχολίου (0)

buttons=(Accept !) days=(20)

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για καλύτερη φυλλομέτρηση. Δείτε...
Accept !
To Top