Sony Pictures, διέρρευσαν ακυκλοφόρητες ταινίες μετά την επίθεση

0
Σε μεγάλα προβλήματα έχει μπει η Sony Pictures η οποία δεν της έφτανε η επίθεση που δέχτηκε στο σύστημα υπολογιστών της, την εβδομάδα που μας πέρασε από την αυτοαποκαλούμενη ομάδα Guardians of Peace που χρησιμοποιεί το hashtag #GOP. Μέσα στο σαββατοκύριακο οι χάκερς ξεκίνησαν να διαρρέουν στο διαδίκτυο ακυκλοφόρητες ταινίες της.

Οι ταινίες που διέρρευσαν μετά την επίθεση σε torrent websites είναι Fury, Annie, Mr. Turner, και Still Alice. Αν και δεν υπάρχει κάποια επιβεβαίωση ότι διέρρευσαν από την ίδια ομάδα, είναι σχεδόν βέβαιο ότι το leak προέρχεται από τους #GOP οι οποίοι είχαν απειλήσει να βγάλουν πολλά στη φόρα στην περίπτωση που δεν ικανοποιηθούν τα αιτήματά τους, τα οποία δεν έχουν γίνει γνωστά σε εμάς.

Πληροφορίες θέλουν τη Sony να ερευνά την εμπλοκή της Β.Κορέας στην επίθεση με αφορμή μια ταινία με τίτλο The Interview, η οποία αφορά τον ηγέτη της Kim Jong-Un και δυο δημοσιογράφους που βάσει σεναρίου έχουν στρατολογηθεί από την CIA για να τον δολοφονήσουν.

Εκτός από το Fury, που είναι η ταινία με τον Brad Pitt και παίζεται ήδη στους κινηματογράφους, οι υπόλοιπες είναι ακυκλοφόρητες. Τα αντίγραφα των ταινιών λέγεται ότι προορίζονταν για κριτικούς ταινιών αλλά τελικά κλάπηκαν.

Σύμφωνα με το TorrentFreak, το Fury είναι μακράν η πιο δημοφιλής ταινία που διέρρευσε και λέγεται ότι είναι στη δεύτερη θέση με τα περισσότερα downloads στο The Pirate Bay. Εκπρόσωπος της Sony Pictures δεν επιβεβαίωσε από που προέρχεται το leak, αλλά τόνισε ότι είναι εγκληματική ενέργεια η οποία διερευνάται.

sony-pictures-leaked-movies-570

Πηγή
Tags

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
Δημοσίευση σχολίου (0)

buttons=(Accept !) days=(20)

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για καλύτερη φυλλομέτρηση. Δείτε...
Accept !
To Top