Windows 10, έρχεται νέος browser και δεν είναι Internet Explorer

0
Τα ενοποιημένα Windows 10 θα τα δούμε να λανσάρονται μέσα στο 2015 και σύμφωνα με τις νέες πληροφορίες στα σχέδια της Microsoft είναι να φέρει ολοκαίνουριο web browser που δεν είναι ο Internet Explorer 12 όπως θα περιμέναμε. Το ZDNet αναφέρει ότι ο νέος browser έχει κωδική ονομασία Spartan.

Η Microsoft λέγεται ότι θέλει να ετοιμάσει κάτι το οποίο δίνει περισσότερο την αίσθηση του Chrome και Firefox. Όμως παρά τη νέα εμφάνιση ο browser θα κρατήσει την τρέχουσα τεχνολογία της Microsoft. Το νέο software θα χρησιμοποιεί Chakra JavaScript engine και Trident rendering engine, οπότε η Microsoft δεν αποφάσισε ξαφνικά να πάει σε WebKit, η μηχανή που χρησιμοπποιείται από την Apple για το Safari. Άλλοι όπως η Google έχουν φύγει από το WebKit και έχουν δημιουργήσει custom εκδόσεις της μηχανής για να εξυπηρετούν καλύτερα τις δικές τους ανάγκες για το development.

Ωστόσο, παρά τον νέο browser ο Internet Explorer δεν θα εξαφανιστεί. Σύμφωνα με τις πληροφορίες θα έρχεται μαζί με τα Windows 10, ωστέ να αντιμετωπιστούν θέματα με την backward συμβατότητα, οπότε το νέο λειτουργικό όπως κανείς καταλαβαίνει θα έρχεται με δύο browser. Το νέο μεγάλο event της Microsoft είναι προγραμματισμένο για τις 21 Ιανουαρίου, οπότε αναμένουμε να ακούσουμε περισσότερα νέα για νέα features αλλά και για τα σχέδια τους όσο αφορά τα tablets και τα τηλέφωνα.

windows-10-revealed-01-570

Πηγή
Tags

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
Δημοσίευση σχολίου (0)

buttons=(Accept !) days=(20)

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για καλύτερη φυλλομέτρηση. Δείτε...
Accept !
To Top