Samsung: Περισσότερα μεταλλικά, πιο λεπτά, με καλύτερη ανάλυση κινητά

0
Έπειτα από τα απογοητευτικά νούμερα πωλήσεων που παρουσίαζε το ένα τρίμηνο μετά το άλλο μέσα στο 2014, η Samsung αποφάσισε να κάνει στροφή ως προς την πολιτική του design και των υλικών κατασκευής. Παρουσίασε τα Samsung Galaxy S6 και Samsung Galaxy S6 Edge, που είναι λεπτά, μεταλλικά και διαφορετικά απ ότι είχαμε συνηθίσει.

Όπως φαίνεται όμως, η Samsung δεν σταματά μόνο στις δυο ναυαρχίδες της καθώς μέσα στο 2015 υπόσχεται και άλλα smartphones με μεταλλική κατασκευή, πιο λεπτά και με οθόνες μεγαλύτερης ανάλυσης. Οι πληροφορίες αυτές δεν έρχονται από κάποιο leak, αλλά δια στόματος του Co-Chief Executive Officer της Samsung, Shin Jong Kyun κατά τη διάρκεια της ετήσιας γενικής συνέλευσης των μετόχων στη Σεούλ.

Πριν από τα Samsung Galaxy S6 και S6 Edge, η Samsung είχε κάνει ήδη τη στροφή με το Samsung Galaxy Alpha και τη σειρά Α που ακολούθησε στη συνέχεια. Προκειμένου να κάνει τις συσκευές της και πάλι ελκυστικές και να μην αφήσει την Apple να καταλάβει την πρώτη θέση ως κατασκευάστρια smartphones – κάτι που σύμφωνα με αναλυτές συνέβη το τελευταίο τρίμηνο του 2014- η Samsung θέλει να κάνει αλλαγές.

Οπότε μπορεί στο τέλος να μην κυκλοφορεί πια τα πλαστικά κινητά χαμηλής ανάλυσης όπως Core, Ace και να τα αντικαταστήσει με πιο «premium» midrangers, πράγμα που σημαίνει βέβαια ότι ανεβαίνει η τιμή.

Ο JK Shin ανέφερε ότι η Samsung θέλει να ενισχύσει την ηγετική της θέση στην premium αγορά και σχεδιάζει να αλλάξει τη γκάμα των smartphones της, για να γίνει πιο ανταγωνιστική.

samsung galaxy s6


Πηγή

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
Δημοσίευση σχολίου (0)

buttons=(Accept !) days=(20)

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για καλύτερη φυλλομέτρηση. Δείτε...
Accept !
To Top