Olio: Ένα smartwatch με λίγο από Apple, NASA και Pixar [video]

0
Είτε μας αρέσει η ιδέα ενός smartwatch είτε όχι, σύσσωμος ο τεχνολογικός τομέας έχει στρέψει την προσοχή τους εκεί και μένει να δούμε αν και κατά πόσο θα πουλήσουν. Άλλοι επικεντρώνονται στο design και άλλοι στις λειτουργίες τους όπως δεδομένα για την υγεία και τα notifications του κινητού.

Τι γίνεται όμως όταν πρώην υπάλληλοι από Google, Pixar, HP, NASA, Movado και Apple συνεργάζονται για να φτιάξουν ένα smartwatch; Τότε έχουμε το Olio. Στόχος του Olio είναι να ξεχωρίσει στην αγορά η οποία προσφέρει όλο και περισσότερες επιλογές.

Αυτό που θέλει να κάνει το Olio είναι να απαλλαγούμε από τα περιττά notifications του κινητού που έρχονται στον καρπό. Θέλει να φιλτράρει τις πληροφορίες που λαμβάνει και να προβάλει μόνο αυτές που σας ενδιαφέρουν.

Η ενσωματωμένη ψηφιακή βοηθός του Olio παρακολουθεί αυτά που σας ενδιαφέρουν,όπως ημερολόγιο, καιρός κλπ., όσο περνάει ο καιρός μαθαίνει τις συνήθειές σας και μπορεί να διαχειριστεί καλύτερα αυτά που θα προβάλλει.

Αντί να σας ενοχλεί συνεχώς, δημιουργεί μια λίστα στην οποία μπορείτε να βρείτε όλα τα notifications που χάσατε και αυτά που έχετε να κάνετε ακόμη. Όπως και τα υπόλοιπα smartwatches δέχεται τηλεφωνικές κλήσεις και μπορεί να απαντήσει σε μηνύματα.

Λειτουργεί ως hub για διάφορες οικιακές συσκευές όπως θερμοστάτη, ηχεία, πόρτα, φώτα κλπ. ενώ αντί για Android Wear τρέχει το δικό της OS.

Τέλος και από άποψη design ξεχωρίζει καθώς δεν θυμίζει gadget, αλλά κόσμημα. Αντέχει σε νερό και σκόνη, το Olio Steel Collection έχει τιμή 595 δολάρια ενώ το Black Collection κοστίζει 745 δολάρια.



 Olio

Olio


Πηγή
Tags

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
Δημοσίευση σχολίου (0)

buttons=(Accept !) days=(20)

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για καλύτερη φυλλομέτρηση. Δείτε...
Accept !
To Top