Samsung Galaxy Blade edge: Καινοτομία με design που δεν έχουμε ξαναδεί

0
Η Samsung έχει δείξει ότι δεν φοβάται να καινοτομήσει και να ξεχωρίσει. Αν το Samsung Galaxy S6 Edge με την μεταλλική κατασκευή και την καμπυλωτή οθόνη στις δυο πλευρές σας φάνηκε εντυπωσιακό, μάλλον θα πρέπει να το ξανασκεφτείτε.

Ο κορεάτικος γίγαντας ανακοίνωσε σήμερα επίσημα κάτι που ομολογουμένως δεν έχουμε ξαναδεί, πρόκειται για το Samsung Galaxy Blade edge. Μιας και όλα γίνονται έξυπνα, η Samsung έφτιαξε το πρώτο έξυπνο μαχαίρι στον κόσμο.

Το Samsung Galaxy Blade edge έχει όλα τα χαρακτηριστικά που βρίσκουμε στα Samsung Galaxy S6, Android με TouchWiz UI, κάμερα και άλλα πολλά που μπορείτε να κάνετε ενώ είστε στην κουζίνα και μαγειρεύετε.

Η Samsung έχει χρησιμοποιήσει κεραμική κατασκευή με μια καινούρια πατέντα που το κάνει πιο ανθεκτικό από το ατσάλι, και κοφτερή άκρη από διαμάντι για να κόβει τα πάντα. Στην άκρη έχει και πτυσσόμενη λαβή για το μετατρέπετε εύκολα σε εργαλείο για την κουζίνα.
Χάρη στο Samsung Knox είναι πιο ασφαλές από τα υπόλοιπα μη έξυπνα μαχαίρια που έχετε στην κουζίνα καθώς έχει μηχανισμό που εντοπίζει το ανθρώπινο δέρμα και σας προστατεύει από το να κόψετε κάποιο δάχτυλο. Με το ενσωματωμένο anti-virus σας ειδοποιεί αν κάποιο μικρόβιο βρίσκεται στα τρόφιμα που θα μαγειρέψετε.

Τέλος, είναι αδιάβροχο και πυρίμαχο.

Πως σας φαίνεται;

Samsung Galaxy Blade edge

Samsung Galaxy Blade edge

Samsung Galaxy Blade edge


Πηγή

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
Δημοσίευση σχολίου (0)

buttons=(Accept !) days=(20)

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για καλύτερη φυλλομέτρηση. Δείτε...
Accept !
To Top