Εγκατάσταση ADB, Fastboot και drivers για την συσκευή σας σε 15 δευτερόλεπτα!

0
Ο κόσμος του Android σίγουρα δεν είναι μόνο αυτός που βλέπετε και για να ανακαλύψετε την μαγεία του κατά την προσωπική μου άποψη θα πρέπει να προχωρήσετε κάποια επίπεδα παραπάνω την ενασχόληση σας μαζί του. Αν λοιπόν έχετε κατά νου να «ξεκλειδώσετε» την συσκευή σας και να δοκιμάσετε Custom Roms και Mods σίγουρα τα πιο χρήσιμα εργαλεία είναι το ADB και το Fastboot.

Τα δύο αυτά εργαλεία μας επιτρέπουν να διαμορφώσουμε τα κατάλληλα partition της συσκευής μας τα οποία είναι κλειδωμένα και φυσικά τους πιο προχωρημένους θα τους βοηθήσουν να κάνουν διάφορες παραλλαγές σε μια Custom Rom. Η εφαρμογή που θα δούμε εδώ έχει όνομα 15 seconds ADB Installer και έχει σκοπό την εγκατάσταση ADB, Fastboot και drivers για την συσκευή σας σε 15 δευτερόλεπτα!

Το πρόγραμμα είναι για Windows κάτι που σημαίνει πως δεν θα βάλετε καμία εφαρμογή στην Android συσκευή σας, απλά θα ακολουθήσετε τα βήματα που θα σας δείξει το ADB Installer. Στην ουσία το μόνο που θα χρειαστεί να κάνετε είναι να πατάτε το Υ στις 3 ερωτήσεις που θα σας κάνει το πρόγραμμα.
Σημείωση: Μόλις κατεβάσετε το πρόγραμμα στον υπολογιστή σας, να το εκτελέσετε ως διαχειριστές. 

ΜέγεθοςΈκδοσηΛειτουργικό
 9.18 MB 1.4.2 Android





Πηγη
Tags

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
Δημοσίευση σχολίου (0)

buttons=(Accept !) days=(20)

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για καλύτερη φυλλομέτρηση. Δείτε...
Accept !
To Top