Καθυστερήσεις στη Rockstar Games

0



Η «Rockstar Games» αγαπήθηκε όσο λίγες από τους απανταχού – πλανητικά – gamers για τους τίτλους που μας παρείχε με τα χρόνια. Τίτλους εξαιρετικούς που μας προσέφεραν ατελείωτες ώρες open world και διασκέδασης γεμάτες «πιστολίδι».

Ωστόσο φαίνεται πως έχουν αρχίσει να εμφανίζονται σκουρόχρωμα σύννεφα στον ορίζοντα, όχι τόσο για την ίδια την εταιρία, αλλά για τους πιστούς fans.

Η Take-Two Interactive (parent company) είχε ανακοινώσει πως θα έπρεπε να αναμένουμε με μεγάλη ανυπομονησία να πάρουμε τα πρώτα δείγματα από τα project, πάνω στα οποία δουλεύει αυτό το χρονικό διάστημα το team της Rockstar Games. Είχε σημειώσει εξίσου πως κάτι τέτοιο θα γινόταν στο πολύ άμεσο μέλλον, με τους followers, να έχουν – και δικαιολογημένα – ξεκινήσει έντονη φημολογία γύρω από την επιστροφή του Red Dead Redemption στις οθόνες μας και ειδικότερα μπροστά στην Ε3 που πλησιάζει.

Παρά ταύτα, ο διευθύνων σύμβουλος της Take-Two, Strauss Zelnick, σε μεταγενέστερες δηλώσεις του, έκανε σαφές πως πολιτική της εταιρίας δεν είναι να δημοσιεύσει, στο τρέχον οικονομικό έτος, ένα νέο τίτλο με την υπογραφή της Rockstar. Εύκολα λοιπόν γίνεται κατανοητό, αν αναλογιστεί κανείς πως το έτος ξεκίνησε τον Απρίλη του 2016, πως δεν πρόκειται να έχουμε κάτι στα χέρια μας τουλάχιστον μέχρι τον Μάρτιο του 2017.

Αφ’ ενός, η δήλωση αυτή φαίνεται να υπαγορεύτηκε κύρια από τη συνωμοσιολογία γύρω από το πότε, το τι και το πως, των νέων τίτλων.  Αφ’ ετέρου, πιο συγκεκριμένα, από ένα χάρτη που διέρρευσε και οδήγησε πολλούς να τον χαρακτηρίσουν ως τον overworld map του sequel του Red Dead Redemption, δημιουργώντας ποικίλες αντιδράσεις. Δίχως να γίνεται ξεκάθαρο, ανοιχτή είχε μείνει και η σύνδεση χάρτη και Mafia III που αναμένεται σύντομα. Το ενδεχόμενο ωστόσο, μοιάζει παρατραβηγμένο και μάλλον αναληθές.


map-leak


Εν κατακλείδι,  με την τροπή που έχουν πάρει τα πράγματα, μια ενδεχόμενη παρουσίαση στην E3 δεν θα φάνταζε κάτι απίθανο. Παρά ταύτα, τίποτα δεν είναι βέβαιο, καθώς η εταιρία μας έχει συνηθίσει σε reveals νέων game titles σε ανύποπτο χρόνο και χωρίς προειδοποίηση.




πηγη


Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ενημερωθείτε για ό,τι νέο.
Tags

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
Δημοσίευση σχολίου (0)

buttons=(Accept !) days=(20)

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για καλύτερη φυλλομέτρηση. Δείτε...
Accept !
To Top