Gionee Marathon M5: Με τεράστια μπαταρία 6020mAh και οθόνη 5.5″

0
Οι Κινέζοι κατασκευαστές έχουν βάλει στόχο να δώσουν μεγαλύτερη διάρκεια ζωής στην μπαταρία του smartphone και το κάνουν πραγματικότητα ο ένας μετά τον άλλον. Εχθές είδαμε το Doogee S6000 με μπαταρία 6000mAh και σήμερα ανακοινώθηκε το Gionee Marathon M5 με δυο μπαταρίες 3010mAh έκαστη.

Το Gionee Marathon M5 ανακοινώθηκε μετά την ναυαρχίδα Gionee Elife E8 και φυσικά έχει επίκεντρο την μπαταρία, τεράστιας σημασίας για όλους μας. Ένα από τα πιο σημαντικά features είναι το «extreme mode» το οποίο σου δίνει σχεδόν 3 μέρες μπαταρία (62 ώρες) κατά τις οποίες το standby time είναι γύρω στο 5%. Επιπλέον, υποστηρίζει τεχνολογία γρήγορης φόρτισης και οι δυο μπαταρίες φορτίζουν ταυτόχρονα.

Από τεχνικά χαρακτηριστικά το Gionee Marathon M5, δεν εντυπωσιάζει όπως με την μπαταρία, είναι αρκετά αξιοπρεπές με τετραπύρηνο επεξεργαστή 1.3 GHz, μνήμη RAM 2GB, κάμερα 13 Megapixel, 4G LTE και ενσωματωμένη μνήμη 16GB που μπορεί να επεκταθεί. Η οθόνη του είναι 5.5 ιντσών AMOLED ανάλυσης 720×1280 pixels. Παρά το γεγονός ότι ενσωματώνει δυο μπαταρίες οι οποίες φτάνουν στα 6020mAh, το Marathon M5 έχει πάχος αρκετά ικανοποιητικό στα 8.5 χιλιοστά.

Τέλος, το Gionee Marathon M5 θα έχει υποδοχές για δυο κάρτες SIM, βγαίνει σε λευκό, χρυσό, μαύρο από 25 Ιουλίου με τιμή γύρω στα 370 δολάρια.

Πως σας φαίνεται;









Πηγη

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
Δημοσίευση σχολίου (0)

buttons=(Accept !) days=(20)

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για καλύτερη φυλλομέτρηση. Δείτε...
Accept !
To Top