Samsung Galaxy Note 5: Το Dual-SIM τελικά με υποδοχή για microSD;

0
Το Samsung Galaxy Note 5 ανακοινώνεται επίσημα την επόμενη εβδομάδα στις 13 Αυγούστου και από όσα έχουν διαρρεύσει μέχρι σήμερα έχουμε σχεδόν αποδεχτεί το γεγονός ότι η Samsung θα αφαιρέσει την υποδοχή για microSD και αποσπώμενη μπαταρία. Οι νέες πληροφορίες από την Ταϊβάν όμως έρχονται να αλλάξουν κάποια δεδομένα.

Οι νέες αναφορές κάνουν λόγο για προσθήκη υποδοχής κάρτας microSD στο Samsung Galaxy Note 5, αλλά μόνο στην Dual-SIM έκδοση. Λογικά η microSD θα μπαίνει στην θέση της δεύτερης SIM, κάτι που κάνουν πολλοί κατασκευαστές τελευταία. Βεβαίως δεν είναι η καλύτερη επιλογή, ειδικά αν χρειάζεται να χρησιμοποιήσεις και τις δυο κάρτες SIM, αλλά είναι μια εναλλακτική.

Ωστόσο, η Dual-SIM έκδοση του Samsung Galaxy Note 5 είναι πιθανό να κυκλοφορήσει σε επιλεγμένες αγορές, οπότε όποιος θέλει να το αποκτήσει θα πρέπει να απευθυνθεί σε καταστήματα τρίτων.

Όλα αυτά όμως είναι φήμες και μπορεί η παροιμία να λέει όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά, εμείς πρέπει να πούμε ότι κρατάμε επιφυλάξεις μέχρι την επίσημη ανακοίνωση όπου η Samsung μπορεί να μας έχει εκπλήξεις.

galaxy note 5




Πηγή

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
Δημοσίευση σχολίου (0)

buttons=(Accept !) days=(20)

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για καλύτερη φυλλομέτρηση. Δείτε...
Accept !
To Top